Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
Другар што се замараш за Сериа А.. Освоена е веќе разбери, нема теорија во исто време све до крај порази да имаме и све Рома да тепа...
Затоа што ја прават истата грешка како со Аталанта, наместо да се сконцентрираат на утакмицата во моментот, они со главите се у Монако. Наместо да не се замараат више со Серија А и да се посветат целосно на ЛШ и финалето од купот, они се заебаваат на добиени утакмици. Ете го Монако денес со фул состав играл, не се штедел и нормално дека ќе победи.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Не бев во можност да ја гледам, ако може некој линк да ми даде да ја изгледам цела реприза, сигурно била јака утакмица.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.774
Затоа што ја прават истата грешка како со Аталанта, наместо да се сконцентрираат на утакмицата во моментот, они со главите се у Монако. Наместо да не се замараат више со Серија А и да се посветат целосно на ЛШ и финалето од купот, они се заебаваат на добиени утакмици. Ете го Монако денес со фул состав играл, не се штедел и нормално дека ќе победи.
Напнуваш ама стварно... Монако играле со прв тим, ама ене ги ПСЖ им дише позади, немаат право на кикс, кажи сеа на Јуве кој му дише во врат? Наполи и Рома се 9-10 бода позади нас, на нив е притисокот до крај не смеат да кикснат на нитуеден меч, а ние треба да ги изгубиме сите па да слават другите титула. Башка Рома игра денес со Милан а наредната со Јуве, кур што ќе земе 6 бода, какви се моментално демотивирани од дуелот со Лацио не им се ни живее а не пак да играат.

Значи без потреба сеа тука ги напнуваш стварите, WOWOWOW ќе сме се мачеле со Кротоне и Болоња... Ме заболе кур за нив, со младинците ќе ги тепаме.

МОРА МОРА МОРА МОРА!!!... да сватиме дека немаме јака клупа, убер важно ни е да ги штедиме колкушто е можно повеќе играчите од првиот тим, Монако, Лацио во купот, и евентуалното финале со Реал... е таму треба да излезат со сите сили, а не против ебаниот Торино, Кротоне и Болоња кои сигурно ќе сакаат да осакатат некој наш играч, па да сме со хендикеп во најважните наптревари до крајов на сезоната.

Она што вчера влегоа дел од првиот тим на мечот со Торино е колку да немаме пораз на домашен терен од градскиот ривал, инаку кур ме заболе за некакви си рекорди на домашни терни, победи во низа и штотијасзнам... на крајот само трофеите се бројат, овие статистикиве ич не ми се важни

A

apidrone

Гостин
Напнуваш ама стварно... Монако играле со прв тим, ама ене ги ПСЖ им дише позади, немаат право на кикс, кажи сеа на Јуве кој му дише во врат? Наполи и Рома се 9-10 бода позади нас, на нив е притисокот до крај не смеат да кикснат на нитуеден меч, а ние треба да ги изгубиме сите па да слават другите титула. Башка Рома игра денес со Милан а наредната со Јуве, кур што ќе земе 6 бода, какви се моментално демотивирани од дуелот со Лацио не им се ни живее а не пак да играат.

Значи без потреба сеа тука ги напнуваш стварите, WOWOWOW ќе сме се мачеле со Кротоне и Болоња... Ме заболе кур за нив, со младинците ќе ги тепаме.

МОРА МОРА МОРА МОРА!!!... да сватиме дека немаме јака клупа, убер важно ни е да ги штедиме колкушто е можно повеќе играчите од првиот тим, Монако, Лацио во купот, и евентуалното финале со Реал... е таму треба да излезат со сите сили, а не против ебаниот Торино, Кротоне и Болоња кои сигурно ќе сакаат да осакатат некој наш играч, па да сме со хендикеп во најважните наптревари до крајов на сезоната.

Она што вчера влегоа дел од првиот тим на мечот со Торино е колку да немаме пораз на домашен терен од градскиот ривал, инаку кур ме заболе за некакви си рекорди на домашни терни, победи во низа и штотијасзнам... на крајот само трофеите се бројат, овие статистикиве ич не ми се важни
У реду е шики, не се нервирај.

S

Samurai_Sk

Гостин
Да не ти го барам мислењето каде викаше дека време било друг да освои скудето, доста било од јувентус.
Тоа и сега го потврдувам, не мора да се мачиш да го бараш мислењето, ова година ми е важно оти ги бркат трите титули во нормални услови I don't give a shit if they win or not, доволно е да има место за ЛШ за следна година, преку кур ми е од титули во домашното првенство како што им е преку кур на навивачите на Баерн со титули во германското првенство, на крај краева голем клуб те прави само успехи во ЛШ и тука нема збор

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
Не бев во можност да ја гледам, ако може некој линк да ми даде да ја изгледам цела реприза, сигурно била јака утакмица.

Понеделник Арена 4 реприза од 10 наутро.
Понеделник Арена 3 реприза од 18 часот.
Вторник Арена 1 реприза од 13 часот.
Јас вака, ако некогаш имам време, а не сум гледал за викенд пренос, си ги гледам репризите на интересните средби на фудбалските првенства.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Понеделник Арена 4 реприза од 10 наутро.
Понеделник Арена 3 реприза од 18 часот.
Вторник Арена 1 реприза од 13 часот.
Јас вака, ако некогаш имам време, а не сум гледал за викенд пренос, си ги гледам репризите на интересните средби на фудбалските првенства.
Да имав дома Арена уткамицата ќе ми беше снимена и веќе изгледана :motorce:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Acquah по фалот на Манџукиќ

A

apidrone

Гостин
Сега ја гледам табелата, сепак и со пораз на Рома нема да се реши титулата. Наполи се доближил на -8 на три кола до крај.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сега ја гледам табелата, сепак и со пораз на Рома нема да се реши титулата. Наполи се доближил на -8 на три кола до крај.
Сине, со Х против Рома ја освојуваме.. Не се плаши..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
@apidrone брат наместо да се замараш кој колку се доближил седни уживај, да сакат ќе ги изгазат сите до крај тие се носат со екипи како Барселона тебе еден Кротоне и една Болоња те плашат :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.774
Ѕидот полни 36 години... Нека седи во тимот додека не фати 40-ка, па макар и секој меч од клупа да го почнува. Неговото искуство е од енормно значење за клубот, карпа човек :)

Kajgana Shop

На врв Bottom