Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Овој Миралеби го бива или ?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
И овој и фасоне кур скршија у Интер.
Во нивно време најдебилните потези беа напраени у пост-мурињо/ориали ерата.
Е сеа колку било само до нив ќе видиме наредна сезона како ќе се развиваат работите во Милан.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.561
Се спремам веќе некое време да пишам пост за гомново од тим наречено Интер, ама се воздржувам и сега се решив пошо ми дое све преку кур. Не дека немам пишано и порано дел од работиве што ќе ги напишам ама сепак не е на одмет да се потсетиме и да разебам мртов гроб на некого по осми пат.

Значи од следната сезона ако не видам некое големо име на кормилото на Интер ќе се откажам од скапаниов ни тим најозбилно ви кажувам. Чоло прва опција, Блан или Покетино. Контехехехехеех НИКАД! Преку куров од Пиоли, Мацари, Гасперини и остала багра такви умрени тренери. После Мурињо еден асален тренер не може да си најдеме, пробавме и со млади тренери (Де Бур и Страмачиони), пробавме и со искусни италијански тренери (Гасперини, Мацари, Раниери), пробавме и со пекари ама не иде и не иде. Јебига, не сме ние тим кој може да си дозволи да експериментира до толку со тренерите, ете за пример ќе ја земам Барса која има луксуз да ангажира и помалце квалитетен тренер а сепак да има резултати. Енрике не е светска класа тренер (океј Џонтра не кур замарај знам дека го имам фалено за она што го постигна со Барса), но има одличен тим и затоа има и резултати. Дајте проверено тренерско име и не кур се заебавајте со тимов оти веќе 7 години цицаме кур и ремет на сите страни.

Друга ствар, ако не видам да се исчистат гомната од тимов, ќе идам до Милано и ќе им изебам мртво косооко племе на сите. Брозовиќ под итно да се продаде, не ме занима ништо, СМЕСТА продавај го макар и за 2 евра на Цибалија. Ова гомно толку ми го има кренато притисокот сезонава да тоа е просто чудесија. Не можам ни да ги набројам сите глупости што ги направи од што ги има многу. Урко тука? Ако е вистина она што го постираше Џонтра, дека имало играчи што го бојкотирале и Пиоли ондак сместа да се растури тој клан, СВЕ ДА СЕ ИЗБРКА и да се почне одново.

Трета работа, ТРАНСФЕРИТЕ!!! Мора летово да се купат играчи на ВРЕМЕ, а не последната недела од август па после да ги чекаме до декември да се прилагодат и да отиде уште една сезона у курац. Исто и тренерот да се донесе до јуни за да има време да ги коНплетира во целост припремите. Да не се носат играчи како Ансалди и Еркин, пошо преку глава ми е веќе, се осеќам ко малоумник што се палам на вакви парамециуми. Од што сме за греота последниве 6-7 години во секој можен трансфер гледам позитивно и очекувам да стане топ играч.... А реално што да очекуваш од Еркин објаснете ми? Сме го виделе на клипче како погодил еден центаршут против Куровмиленчеспор и одма WWOWOWOWWOW новиот Карлос, убиствена левица, страва играч... Дојде, се врати у Фенер за две недели и сместа скрши нога. Кратка тажна приказна! Ансалди??? :pos: Играч што нема погодено ниту еден центаршут во кариерата и што нема претрчано ниту еден играч. На ова се палевме еј, НА ОВА!!! Нагатомо за овој е Марсело, а знаете сите какво мислење имам за Нагатомо. :)
Барбоса зошто го купивме? За да сними едноминутно промо во Бразил кај таа статуата? Ало бе 30+ милиони се дадени за него и изигра 60 минути се на се цела сезона.................... Ливерпул го купи Мане за 30-40 милиони, сместа го вметнаа во прва постава, Јуве Пјаниќ и Игуаин, Баерн Хумелс и да не набројувам натака, си знаете. ШТО КУР ПРАВИМЕ НИЕ КАКО КЛУБ БЕ? Купуваме играч за 30+ милиони и место него играат Паласио и Едер ака фризура ко тетратка за почетно пишување. Срам ми е веќе и да ги пцујам, онака мислам дека ни моите пцовки не ги заслужуваат гнидиве.

СМЕСТА да се инвестира во одбраната, Медел игра центарален еј..................... Бекови под итно, замена за Икарди под итно, еден во средина такоџе место тоа телето Брозовиќ и секако тренер ко што спомнав погоре.

МРШ СЕ ДА ВИ ЕБАМ

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.267
Поени од реакции
10.372
Се спремам веќе некое време да пишам пост за гомново од тим наречено Интер, ама се воздржувам и сега се решив пошо ми дое све преку кур. Не дека немам пишано и порано дел од работиве што ќе ги напишам ама сепак не е на одмет да се потсетиме и да разебам мртов гроб на некого по осми пат.

Значи од следната сезона ако не видам некое големо име на кормилото на Интер ќе се откажам од скапаниов ни тим најозбилно ви кажувам. Чоло прва опција, Блан или Покетино. Контехехехехеех НИКАД! Преку куров од Пиоли, Мацари, Гасперини и остала багра такви умрени тренери. После Мурињо еден асален тренер не може да си најдеме, пробавме и со млади тренери (Де Бур и Страмачиони), пробавме и со искусни италијански тренери (Гасперини, Мацари, Раниери), пробавме и со пекари ама не иде и не иде. Јебига, не сме ние тим кој може да си дозволи да експериментира до толку со тренерите, ете за пример ќе ја земам Барса која има луксуз да ангажира и помалце квалитетен тренер а сепак да има резултати. Енрике не е светска класа тренер (океј Џонтра не кур замарај знам дека го имам фалено за она што го постигна со Барса), но има одличен тим и затоа има и резултати. Дајте проверено тренерско име и не кур се заебавајте со тимов оти веќе 7 години цицаме кур и ремет на сите страни.

Друга ствар, ако не видам да се исчистат гомната од тимов, ќе идам до Милано и ќе им изебам мртво косооко племе на сите. Брозовиќ под итно да се продаде, не ме занима ништо, СМЕСТА продавај го макар и за 2 евра на Цибалија. Ова гомно толку ми го има кренато притисокот сезонава да тоа е просто чудесија. Не можам ни да ги набројам сите глупости што ги направи од што ги има многу. Урко тука? Ако е вистина она што го постираше Џонтра, дека имало играчи што го бојкотирале и Пиоли ондак сместа да се растури тој клан, СВЕ ДА СЕ ИЗБРКА и да се почне одново.

Трета работа, ТРАНСФЕРИТЕ!!! Мора летово да се купат играчи на ВРЕМЕ, а не последната недела од август па после да ги чекаме до декември да се прилагодат и да отиде уште една сезона у курац. Исто и тренерот да се донесе до јуни за да има време да ги коНплетира во целост припремите. Да не се носат играчи како Ансалди и Еркин, пошо преку глава ми е веќе, се осеќам ко малоумник што се палам на вакви парамециуми. Од што сме за греота последниве 6-7 години во секој можен трансфер гледам позитивно и очекувам да стане топ играч.... А реално што да очекуваш од Еркин објаснете ми? Сме го виделе на клипче како погодил еден центаршут против Куровмиленчеспор и одма WWOWOWOWWOW новиот Карлос, убиствена левица, страва играч... Дојде, се врати у Фенер за две недели и сместа скрши нога. Кратка тажна приказна! Ансалди??? :pos: Играч што нема погодено ниту еден центаршут во кариерата и што нема претрчано ниту еден играч. На ова се палевме еј, НА ОВА!!! Нагатомо за овој е Марсело, а знаете сите какво мислење имам за Нагатомо. :)
Барбоса зошто го купивме? За да сними едноминутно промо во Бразил кај таа статуата? Ало бе 30+ милиони се дадени за него и изигра 60 минути се на се цела сезона.................... Ливерпул го купи Мане за 30-40 милиони, сместа го вметнаа во прва постава, Јуве Пјаниќ и Игуаин, Баерн Хумелс и да не набројувам натака, си знаете. ШТО КУР ПРАВИМЕ НИЕ КАКО КЛУБ БЕ? Купуваме играч за 30+ милиони и место него играат Паласио и Едер ака фризура ко тетратка за почетно пишување. Срам ми е веќе и да ги пцујам, онака мислам дека ни моите пцовки не ги заслужуваат гнидиве.

СМЕСТА да се инвестира во одбраната, Медел игра центарален еј..................... Бекови под итно, замена за Икарди под итно, еден во средина такоџе место тоа телето Брозовиќ и секако тренер ко што спомнав погоре.

МРШ СЕ ДА ВИ ЕБАМ
Damn, it hurts! Straight to the point! :(

Џ

Џонтра Волта

Гостин
55 милиони за 5 годишен договор, конечен одговор за 20-30 дена. Понудата на Интер за Симеоне, take it or leave it.

Според мене правилна одлука на управата, точно ќе се знае уште во Мај а не цело лето да се лажеме и замараме. До тогаш ваљда ќе биде позната и конечната позиција на Атлетико сезонава така да и Чоло и Интер ќе знаат на што се.
Најверојатно истава понуда ќе му биде сервирана и на Конте мада за него мало морген со оглед на тоа што треба да се плаќа клаузула, 50 милиони евра мислам дека му стои во договорот со Челзи за предвремен раскин. Атлетико за Симеоне изјавија дека нема да му се мешаат во изборот, има договор до 2018та но доколку одлучи да си замине на крајот на сезонава нема да му стојат на патот.

Следат интересни месец дена за Интер, во Јуни секако ќе се знае точно кој ќе биде нов тренер, што е добро, мора уште пред припремите да е познат новиот тренер за да почне да се работи на трансфери. Алтернатива за Симеоне и Конте е Спалети чиј договор со Рома истекува на крај на сезона, се споменува и Леонардо Жардим од Монако.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
se soglasuvam sto porano se znae koj ke bide trener toa ke znace i podobri pripremi na timot i samiot trener da ima vreme da go konsolidira timot isto taka i da go zasili.

Da se nadevame deka Simeone ke prifati i deka rabotite ke trgnat na podobro. (dokolku seto toa e vistina).

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер летово ќе иде на турнеја во Кина, во периодот кога ќе бидат таму во Европа се планирани квалификациите за европските натпреварувања ЛШ и ЛЕ. Со други зборови Интер ќе заврши 7мо место на табела и нема да земе учество во Европа следната сезона а така ќе биде исклучен и од ффп. Повеќе пари од Кина, повеќе пари за трансфери, нема замарање со ффп.
Товарајте прелази и 7+ови на смрдливава екипа деца мои.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Што ве снема...
Едер го шиткаме што го стаил овој во прва постава.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
pa nagatomo e staven vo prva postava za da sredi nekolku greski so koj napoli ke dade gol inter ke zagubi nema da ode vo LE i ke igrame prijatelski vo shangaj :)

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
барем шанса да добиеа оние на кој шо нешто му се игра, и онака курташак си играт моментално на терен

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
7 години некој го толерира нагатомо у екипава ејјјј!!!Ваков мизерен борд на директори нема ни во наша лига!
цццццц

100Х ФЕЈСПАЛМ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
racunaj gi site do kraj na prvenstvoto oti ke bidat ili zagubeni ili nereseno posto i komsive ne sakat vo LE a nie se trudime nim da im go odstapime mestoto

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
racunaj gi site do kraj na prvenstvoto oti ke bidat ili zagubeni ili nereseno posto i komsive ne sakat vo LE a nie se trudime nim da im go odstapime mestoto
Ај тоа, па ни Фиорентина не го сака, се трудимо и мие да го одстапимо !! :icon_mrgr:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Се зезнавте вие 3 бода плус сте.
Ако не се пласираш во европски купови мислам правилото за фер трошење не важи, или така нешто.
Идиотски е ова, имаш пријателски утакмици и турнеа кога има квалифилации, и сега мести и губи утакмици.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom