- Член од
- 20 април 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 9.691
Смешно а,такви се секогаш двојните стандарди!Хаха
Смешно а,такви се секогаш двојните стандарди!Хаха
ама тоа не му е по КЕФ на газдата од амбасадата....Па зошто тогаш не направија влада со ДПМНЕ?Не мора да му се по ќеф!?
Ако си се пријавил за процедурална забелешка, ќе збориш за тоа. Освен ако нема некоја забелешка за химната.Доволна причина е тоа што живеат во Макеоднија или треба дозвола од кечињава да чекаме и за тоа ?!
Ништо не прават, само во 21 век си анектираат туѓи територии.Русите не прават ништо. Што имаат врска со случувањата?
Ако победеше, ќе направеше влада. Ама не победи.Да не се лажеме, Груевски победи на изборите.
Русија и САД се двете најважни балканот е на САД иако Хилари изгуби на изборите сепак нивното присуство не е избришано тука.Турција нема причина зошто би се мешала тука,едноставно да беа против Русите ќе се слушнеше досега.Денешно време има многу големи сили.Која да ја слушаме?Што правиме ако Еу и САД,Русија,Турција одберат различни кандидати?
Зошто беше носено толкување на законот за амнестија ако хашките случаи се амнестираат по законот од 2002?А бе не знам што ти е прашањето. А најчесто се невредни за одговор. Ајде повтори го прашањето.[DOUBLEPOST=1493561136][/DOUBLEPOST]
Да не се лажеме, Груевски победи на изборите.[DOUBLEPOST=1493561340][/DOUBLEPOST]
Виновен е што не успеа на референдумот во 2004 да ја поништи.
Викаш Турција нема што да се мешаат на балканот а?Русија и САД се двете најважни балканот е на САД иако Хилари изгуби на изборите сепак нивното присуство не е избришано тука.Турција нема причина зошто би се мешала тука,едноставно да беа против Русите ќе се слушнеше досега.
Преку БЕСА досега можеа да пробат да се вмешат и јас очекував некое засилено влијание на нив ама досега ништо.Викаш Турција нема што да се мешаат на балканот а?
I da e taka,se gazi vrz makedonskiot narod. Zatoa imase, i ke ima protesti. Gabe predavnikot i da naprai nekoja golemoalbanska vlada, drzavata ke zastane. Na narodot (makedoncite) ednas ke im pukne filmot od ova veke nekolku godisno politicko siluvanje. Steta so predavnickoto lajno ne go obesija srede parlamentot, so eden brz poteg ke se zavrsese torturata, toj-tie so ke go svitkaa pravo ke gi proglasea za narodni heroi.Никој не победи на изборите, победа на избори е 61 пратеник. Заев успеа да направи пост изборна коалиција со 69 пратеници и право да формира влада.
Najrealno...taka e.во Вечер пишува дека биле 60 гласа а не било ниту утврдена бројната состојба..
како и да е ќе треба ова повторно да се направи, нека биде регуларно... но што ако некој даде други предлози, зошто пак мора Талат да биде, па и албанец ако треба има сигурно подобар...??
ај што бил Талат министер на АРМ, ете има практично искуство од оружје, бил терорист, ама за спикер на Собрание други квалитети треба..
ОВА Е ПОЛИЦАЕЦОТ АЦЕ КОЈ ПУКАШЕ ВО НАРОДОТ: Се соочува со казна затвор од три до 10 години, но и санкции во МВР поради прекршување на правилникот!
Македонија
пред еден ден
Партискиот војник на СДСМ вработен во МВР, а кој се соочува со висока казна затвор поради тоа што извади пиштол и пукаше во плафонот по наредба на партиски челник во Собранието на Р.Македонија е Ацо Ангеловски. Истиот, беше вклучен во кампањата на Оливер Спасовски за изборите на 11-ти декември.
Ацо Ангеловски или Аце полицаецот, како што нагалено го нарекува неговиот партиски шеф Зоран Заев, вчера откако добил наредба од Зоран Заев пукаше во плафонот во Собранието, а од рикошетот на куршумот е повредено едно помладо лице кое беше пренесено во Градската болница каде му беа санирани полесните повреди.
За среќа, оваа провокција заврши со полесни повреди, а можеше да има и жртви.
Но планот на Заев бил да има жртви, за да се предизвика поголема провокација и дестабилизација, со што тој и неговите сценаристи слично како во 2001-та, но и како во Украина ќе предизвикаа граѓанска војна.
Ацо Ангеловски е инаку официјално обезбедување на Оливер Спасовски, кое го наследи како технички министер за внатрешни работи согласно Пржинскиот договор. Вработен е во МВР, функционира како партиски војник на СДСМ, и очигледно нема допирна точка со законот кој треба да го спроведува, имајќи предвид дека чекал наредба и барал дозвола од неговиот партиски шеф да пука во народот.
Ангеловски е соочен со казна затвор во траење од три дo 10 години, поради нелегално држење и употреба на огнено оружје. Дополнително, Ангеловски се соочува и со строги санцкии поради прекршување на правилникот за употреба на средства за присилба, имајќи во предвид дека против група на цивили кои немаат оружје не смее во ниту еден случај да се користи огнено оружје, дури ни како предупредување.
aeeehahahah glej go niskointeligentniov, mi dava delovi od zakon za nedozvoleno drzenje, trguvanje so oruzje i rasprskuvacki materii za VRABOTEN u MVR , istoto toa MVR koe so zakon ovlasteno da go stiti zivotot na poranesniot minister za vnatresni raboti, pritoa prakajki vraboten, Ace, toa da go napravi ...во Вечер пишува дека биле 60 гласа а не било ниту утврдена бројната состојба..
како и да е ќе треба ова повторно да се направи, нека биде регуларно... но што ако некој даде други предлози, зошто пак мора Талат да биде, па и албанец ако треба има сигурно подобар...??
ај што бил Талат министер на АРМ, ете има практично искуство од оружје, бил терорист, ама за спикер на Собрание други квалитети треба..
ОВА Е ПОЛИЦАЕЦОТ АЦЕ КОЈ ПУКАШЕ ВО НАРОДОТ: Се соочува со казна затвор од три до 10 години, но и санкции во МВР поради прекршување на правилникот!
Македонија
пред еден ден
Партискиот војник на СДСМ вработен во МВР, а кој се соочува со висока казна затвор поради тоа што извади пиштол и пукаше во плафонот по наредба на партиски челник во Собранието на Р.Македонија е Ацо Ангеловски. Истиот, беше вклучен во кампањата на Оливер Спасовски за изборите на 11-ти декември.
Ацо Ангеловски или Аце полицаецот, како што нагалено го нарекува неговиот партиски шеф Зоран Заев, вчера откако добил наредба од Зоран Заев пукаше во плафонот во Собранието, а од рикошетот на куршумот е повредено едно помладо лице кое беше пренесено во Градската болница каде му беа санирани полесните повреди.
За среќа, оваа провокција заврши со полесни повреди, а можеше да има и жртви.
Но планот на Заев бил да има жртви, за да се предизвика поголема провокација и дестабилизација, со што тој и неговите сценаристи слично како во 2001-та, но и како во Украина ќе предизвикаа граѓанска војна.
Ацо Ангеловски е инаку официјално обезбедување на Оливер Спасовски, кое го наследи како технички министер за внатрешни работи согласно Пржинскиот договор. Вработен е во МВР, функционира како партиски војник на СДСМ, и очигледно нема допирна точка со законот кој треба да го спроведува, имајќи предвид дека чекал наредба и барал дозвола од неговиот партиски шеф да пука во народот.
Ангеловски е соочен со казна затвор во траење од три дo 10 години, поради нелегално држење и употреба на огнено оружје. Дополнително, Ангеловски се соочува и со строги санцкии поради прекршување на правилникот за употреба на средства за присилба, имајќи во предвид дека против група на цивили кои немаат оружје не смее во ниту еден случај да се користи огнено оружје, дури ни како предупредување.
i staile delovi od zakon, za nedozvoleno nosenje na oruzje, epa aj ko ne plasitcna filjuska da nosi i sto toa da stiti zivot na poranesen minister.Ацо Ангеловски е инаку официјално обезбедување на Оливер Спасовски, кое го наследи како технички министер за внатрешни работи согласно Пржинскиот договор. Вработен е во МВР, функционира како партиски војник на СДСМ, и очигледно нема допирна точка со законот кој треба да го спроведува, имајќи предвид дека чекал наредба и барал дозвола од неговиот партиски шеф да пука во народот.
Да да знам,автобуските се двојазични.[DOUBLEPOST=1493564280][/DOUBLEPOST]Груевски веќе ја пошќиптари Македонија само што тоа на Сител и Канал 5 не ви го кажуваат.
Остај ги да си ја покажат ретардираноста не им кажувај.Викаш он ја донел територијалната поделба?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Кога си бил последно во болница, министерство или било која друга јавна установа?Да да знам,автобуските се двојазични.
Оди поспиј малку,не ја заморувај мозочната полу-клетка.Кога си бил последно во болница, министерство или било која друга јавна установа?
Вие стварно 2грама мозок немате значи