Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.514
- Поени од реакции
- 26.166
Тоа се тие европски стандарди - двојни стандарди
..могуќе, но не верувам дека има такви будали денес па дури и меѓу роботи на далечинско уиправување...башка целата кореографија не личеше на тоа...Ма будала која за бајат сендвич и ветување дека на син му конечно ќе добие решение за стално вработување појде да биде робот на далечинско управување.
Наскоро кога суд ќе му изрече казна а извршите му запре третина пензија, ќе кука пишти и колни денот кога наседнал на ефтин патриотски трик на криминалците во бегство.
Дечко,кога СДС бешена власт уште не беа решени хашките случаеви.Те прашувам зошто СДСМ не ги реши и зошто ги криеа во фиоки?Тешко е да одговориш?Како да ги решат кога беа во хаг?
Тешко е да одговориш зошто не се тепани предавниците за масакрот кај Вејце?Дечко,кога СДС бешена власт уште не беа решени хашките случаеви.Те прашувам зошто СДСМ не ги реши и зошто ги криеа во фиоки?Тешко е да одговориш?
Да ќе биди Талат претседател на собрание признат од САД и ЕУ,вака нема да се избира претседател на собрание поќе ова беше неопходно за еден чекор понатаму и формирање на влада фала богу.Име неможи да сменат прекинете со тие небулози и глупости ве молам кој ќе го смени името без референдум?Албанците се дел од нашата држава со то мора да се помириме да прекиниме да се тепаме тие во голем број веќе живеат во Македонија какви се такви се мора то да се прифати,И сега талат е или не е претседател на собрание?Дали од сега вака ќе се избираат претседатели на собрание?Не им верував на ликови ко Мирка дека постојат агенди за тотално редефинирање на државава.Молкот на меѓународниот фактор во врска со тиранската платформа е потврда за тоа.Прво на агендата ќе биди смена на името,за возрат албанците ќе добијат многу работи шо им беа обеќани во Швајцариа.Пошто албанските гастербајтери имале поголемо право да гласаат во државава а нашите од Австралија не смееле пошто не живееле во Мк!?Има уште многу примери за дволичност и двојни стандарди и тоа се на штета на македонецот и Македонија.
..кои се предавниците при масакрот во Вејце??? дај просветли ме...Тешко е да одговориш зошто не се тепани предавниците за масакрот кај Вејце?
Прочитај има на нет ме мрзи да те просветлувам, сам просветли се...кои се предавниците при масакрот во Вејце??? дај просветли ме...
Мирните протестанти во Мајден,а нашиве варвариТоа се тие европски стандарди - двојни стандарди
Имаш ли доказ дека се тие?Спомнуваш мотороли и глупости.Да беа тие виновни ќе беа ликвидирани од дамнаТешко е да одговориш зошто не се тепани предавниците за масакрот кај Вејце?
не ти се бендиса коерографијата?[DOUBLEPOST=1493560012][/DOUBLEPOST]..могуќе, но не верувам дека има такви будали денес па дури и меѓу роботи на далечинско уиправување...башка целата кореографија не личеше на тоа...
после избори, на ред иди конституирање на собрание со избор на нов претседател на собрание.И сега талат е или не е претседател на собрание?Дали од сега вака ќе се избираат претседатели на собрание?Не им верував на ликови ко Мирка дека постојат агенди за тотално редефинирање на државава.Молкот на меѓународниот фактор во врска со тиранската платформа е потврда за тоа.Прво на агендата ќе биди смена на името,за возрат албанците ќе добијат многу работи шо им беа обеќани во Швајцариа.Пошто албанските гастербајтери имале поголемо право да гласаат во државава а нашите од Австралија не смееле пошто не живееле во Мк!?Има уште многу примери за дволичност и двојни стандарди и тоа се на штета на македонецот и Македонија.
Од кога САД и ЕУ кажуваат кој ќе биде претседател на собрание?Од сега натаму нема потреба ни од гласање ни од ништо,само да ги прашаме САД и ЕУ кој им е по ќејф и да завршиме работа.Да ќе биди Талат претседател на собрание признат од САД и ЕУ,вака нема да се избира претседател на собрание поќе ова беше неопходно за еден чекор понатаму и формирање на влада фала богу.Име неможи да сменат прекинете со тие небулози и глупости ве молам кој ќе го смени името без референдум?Албанците се дел од нашата држава со то мора да се помириме да прекиниме да се тепаме тие во голем број веќе живеат во Македонија какви се такви се мора то да се прифати,
на нет има само некави лажги со опашки , јас си помислив дека знаеш нешто друго...Прочитај има на нет ме мрзи да те просветлувам, сам просветли се.
Доволна причина е тоа што живеат во Макеоднија или треба дозвола од кечињава да чекаме и за тоа ?!А зошто вмро ја пееше македонската химна? Пратеници се тоа или хористи? Или еве ние ќе правиме што сакаме, ама вие ако направите нешто слично сте провокатори?
Биди љубезен,побарај место нас.Не сме доволно упатени.Прочитај има на нет ме мрзи да те просветлувам, сам просветли се.
..а од кога тоа нив ги интересираат законот,редот и правдата??? Зар негде има таков светол пример за пример???Од кога САД и ЕУ кажуваат кој ќе биде претседател на собрание?Од сега натаму нема потреба ни од гласање ни од ништо,само да ги прашаме САД и ЕУ кој им е по ќејф и да завршиме работа.
Друго не ми е јасно,од каде знаат дали е законски или не избран?