Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Следите бејзбол, се клади некој редовно?
Аризона и Вашингтон за вечер.

Тотенхем - 1
Фулам - 1
Болтон - 1
Плимут - 1

Коеф 7.10 , на 10 евра опроштално ливче од сезоната. Ќе играм пак здравје Ролан Гарос и Вимблдон.

Последно уредено:
Тотенхем - 1
Фулам - 1
Болтон - 1
Плимут - 1

Коеф 7.10 , на 10 евра опроштално ливче од сезоната. Ќе играм пак здравје Ролан Гарос и Вимблдон.

Рано ја завршуваш сезоната.

Монако - Тулуз 1
Волфсбург - Баерн 2
Престон - Ротерам 3+
Плзен - Дукла Прага 1

Блекбурн 1
Реал 1
Монако 1

Маинц 1
Католика 2

Зенит Казан 3:0,Лубе,Кристал Палас.[DOUBLEPOST=1493475440][/DOUBLEPOST]Дортмунд 11 шута,ниеден в гол..Постигнаа два гола,двата ги досуди офсајд иако вториот не беше.:pijanco:

Последно уредено:
На Лидс да не му е забрането да игра плеј оф? Од позиција за плеј оф киксаат 4 со ред од кои 3 порази и чао чао плеј оф. Кој му кур бизнис :tapp:

Ima opcija vo nekoja od nashive kladilnici, mocart, kopacka, sport life opcija 0-2 gola prvo poluvreme ?

Kajgana Magijo ..Lozana i LasPalmas po eden gol ..i po uste eden da klaat Wolsburg i BaernM ..za 28K

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како пресметуваат колку да вложат тие што играат spread betting? Како ги делат на пример 100 евра на 3 различни дела за да на крај испаднат со профит?

Како пресметуваат колку да вложат тие што играат spread betting? Како ги делат на пример 100 евра на 3 различни дела за да на крај испаднат со профит?
Со 100 евра ќе заработиш 10 центи. Ти треба доста голем банкрот за реално да има некоја шанса да извадиш нешто.

Со 100 евра ќе заработиш 10 центи. Ти треба доста голем банкрот за реално да има некоја шанса да извадиш нешто.

100 евра беше само примерот. Сакам само формулата да им ја знам, како делат 100 евра на 3 дела со различни коефициенти за да извадат профит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom