Можеби ти пишуваш необјективно. Јас ја претставувам реалноста од мојата гледна точка. Затоа постојат неистомисленици кои ќе ги потенцираат оние факти со кои не се согласуваат или ќе ја реализираат својата рутина така што ќе се прават неутрални, а цврсто ќе го бранат злосторничкото здружение на вмро. Зар твоето е објективост?!
Ако ти мислиш дека треба да умреш за Груевски да остане на власт, ја не мислам. То ест ти слободно умри си.Јас ова што го читам овде е засташувачко, и од овде можам да донесам суд дека мора да се воведе едногодишен воен рок, овде не коментираат мажи, овде коментираат пички кои ги страв од војна и што е најлошо не осеќаат обврска да ја бранат македонија, живееме во апатичен свет на европски вредности со атрофирани исплашени деца, нели се срамите да браните човек што работи против интересите на македонскиот народ, оваа држава ни е освоена да биде наша а сега сакате туку така да ја дадете ? па дали сте вие нормални, сум гледал у животов србомани бугараши гркомани, никогаш не сум помислил на славобалисти јаничари одродени.
Добро,нели сега правите способна влада?Нели сега треба да се оправи работата?Или курташак ќе си играме извади едни лопови,врати други?Ако се исти онда што да мењаваме влада,криза,кршење собрание?Јас колку што го сватив заев е да ја оправи работата а не да биде ист како грујо?Toj Села до сега бил градоначалник пратеник.... и ако предходна власт не нашла ништо криминално или незаконско кај него а ти тврдиш дека има, значи дека таа предходна власт била неспособна.
Од такви мажишта што 10 години ќутеа и дозволуваа криминал, 10 години поддржува криминални структури, 10 години грицкаа сончоглед дома и седеа, од такви ни пропадна државата.Јас ова што го читам овде е засташувачко, и од овде можам да донесам суд дека мора да се воведе едногодишен воен рок, овде не коментираат мажи, овде коментираат пички кои ги страв од војна и што е најлошо не осеќаат обврска да ја бранат македонија, живееме во апатичен свет на европски вредности со атрофирани исплашени деца, нели се срамите да браните човек што работи против интересите на македонскиот народ, оваа држава ни е освоена да биде наша а сега сакате туку така да ја дадете ? па дали сте вие нормални, сум гледал у животов србомани бугараши гркомани, никогаш не сум помислил на славобалисти јаничари одродени.
За сендвич ќе оде во војна а?Ебаве препотентните безкичменаци.Нивото на дискусија вие страшно.Незнаете што да вратите и ајде сендвичари,орки и сл.те боли кур тебе за македонија, све дур ти даваат сендвич.
Ако ја сакавте оваа земја ќе излезевте барем на еден протест против криминалнава власт. Барем на еден. А имаше многу. Ама не ви дозволија, не ви го притиснаа дугмето.апидрон, многу ја потсенувате љубовта што овој народ ја има кон оваа грутка црна земја.
Можно е, можеби и не е, никој нема да ти каже оти немаше никакво броење, а без броење незнам како ги пресмета 61, вика кој е за, кој е против одма, и додека кренат раце ги фаќа против,Nekjam da rasipuvam zabavata,ama ova tocno e?
1. Пред 3 години протестиравте и викавте Бранко оди си, Бранко ти си крив, Бранко ти ја уништи Македонија...демек од твоја гледна точка, и све што се факти не се битни? демек ти си неутрален? е па кажи ми зашто Бране Црвен не излезе збор да каже сега? од секогаш сум го ценел иако бил ваков таков, бил и премиер бил и преседател сите цицки на мкд ги исцицкал и цело виски на свет го испи, каде е Брането? оти си неутрален, па оној е вмро, а ти не си сдсм ама знаеш оти си неутрален, ќе видиш Тала што куре ќе ти исече за кратко време или веќе си сечен ? а?
Не само за сендвич ами и за многу помалце. Само што не се свесни дека кога ќе дојде време самото вмро ќе ги пушти низ тоалет.За сендвич ќе оде во војна а?Ебаве препотентните безкичменаци.Нивото на дискусија вие страшно.Незнаете што да вратите и ајде сендвичари,орки и сл.
... како секогаш твитер фотошопери кога не можеш со вистина удирај со лага, ама барем да има смисла ...ха ха ха смешни сте бре ниту фотошоп не сте кадарни да направите !