- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Ќосињата таа работа или ?Одамна го баете идризово .А бе ката,фата и ленка нешто ги снема
Зајко нека мисли што прави, нареден пат на блага пченица....
Ќосињата таа работа или ?Одамна го баете идризово .А бе ката,фата и ленка нешто ги снема
Зајко нека мисли што прави, нареден пат на блага пченица....
Важно шок бомба пукна на метар ипол од мене и ми зуеше увото со саати после. Важно гумени куршуми не сум попил. Thank-you-motivational.Среќа па ова вчера и предходно е добар ПР за Македонија
- Криминална власт не дозволува на парламентарното мнозинство да избере претседател на собрание, и да формира влада
- Познати крими ликови влегуваат со и без фантомки во собрание како да се на пазар и тепаат пратеници!
Да бевме нормална држава полицијата ќе ги спречеше да влезат и немаше да се случаат сите овие срања, полицијата може да користи гумени куршуми, водени топови, солзавец итн ама заборавив дека овие вчера што насилно влегоа во собранието не се студенти па да користат такви работи кон нив.
ефтино си поминал со шок бомба...Важно шок бомба пукна на метар ипол од мене и ми зуеше увото со саати после. Важно гумени куршуми не сум попил. Thank-you-motivational.
- Криминална власт не дозволува на парламентарното мнозинство (сочинето од друг флејвор криминална власт и бивши терористи) да избере претседател на собрание, и да формира влада (со прифатен документ за акција во однос на политички точки разговарани и одобрени во странска држава)
- На една рака се броеа тие со маски на себе, поголемиот дел ги тргнаа маските после самото влегување во зградата, и немаше зошто секако.
Извинато.Патриот сум јас.
Предавник си ти.
Извини што чекаше.
da bese normalna drzava predavnikot odma po vrakanjeto od guzenjeto vo svajcarija trebase da se stavi pred strelski vod.Среќа па ова вчера и предходно е добар ПР за Македонија
- Криминална власт не дозволува на парламентарното мнозинство да избере претседател на собрание, и да формира влада
- Познати крими ликови влегуваат со и без фантомки во собрание како да се на пазар и тепаат пратеници!
Да бевме нормална држава полицијата ќе ги спречеше да влезат и немаше да се случаат сите овие срања, полицијата може да користи гумени куршуми, водени топови, солзавец итн ама заборавив дека овие вчера што насилно влегоа во собранието не се студенти па да користат такви работи кон нив.
Јас пак цело време читајќи тука добив впечаток дека полицијата прва ке им притекни во помош на парламентарното мнозинство и ке ги руши од ќотек демонстрантите, а овие види чудно буквално со прст не мрднаја. Искрено се изненадив, по пишувањето гледам и ти.Да бевме нормална држава полицијата ќе ги спречеше да влезат и немаше да се случаат сите овие срања, полицијата може да користи гумени куршуми, водени топови, солзавец итн ама заборавив дека овие вчера што насилно влегоа во собранието не се студенти па да користат такви работи кон нив.
Муфљуз, ко што они стојат под алабанското знаме со двоглав орел, ти истиот орел го имаш ставено на аватар. Не може да бидеш патриот. Толку.Извинато.
Значи патриоти се оние што влегоја во собранието со македонски знамиња и ја пееја македонската химна додека предавници се оние што мирно стоеја на интонирањето на албанска химна и назначија албанец за претседател на собранието, во секоја можна прилика седат мирно под албанското државно знаме итн итн.
Во право си. Јас и сите како мене се предавници а ти и целиот народ вчера кој влезе во собранието сте патриоти. Јбг за да има патриоти треба да има и предавници нели. Онака колку да се знае кој е што инаку која е поенатата.
i od toj rajot tamu mnogu si se vrakaat nazad od tolku nevidena ubavinaПлус и по 500 евра гашти се носат туа пишии им бре моронче и то да знаат, а не вадат пасоши на др држави за да бегаат од рајот, јебала те сител терапија до што те довела.
Стварно шо кур бараше полицијата внатре у собрание да влегува, шо викаш?[DOUBLEPOST=1493418117][/DOUBLEPOST]Јас пак цело време читајќи тука добив впечаток дека полицијата прва ке им притекни во помош на парламентарното мнозинство и ке ги руши од ќотек демонстрантите, а овие види чудно буквално со прст не мрднаја. Искрено се изненадив, по пишувањето гледам и ти.
П.с ај што влегоја влегоја, ај што полицијата со прст не мрдна , ама што вегуваја кога не беа за влегување. Што бараа внатре уствари ?
Само во банана држави вака упаѓаат хулигани у собрание, Богота, Колумбија, Хондурас, Македонија итн.Извинато.
Значи патриоти се оние што влегоја во собранието со македонски знамиња и ја пееја македонската химна додека предавници се оние што мирно стоеја на интонирањето на албанска химна и назначија албанец за претседател на собранието, во секоја можна прилика седат мирно под албанското државно знаме итн итн.
Во право си. Јас и сите како мене се предавници а ти и целиот народ вчера кој влезе во собранието сте патриоти. Јбг за да има патриоти треба да има и предавници нели. Онака колку да се знае кој е што инаку која е поенатата.
Море мозок. Па каде јас тврдам дека сум патриот бе. Јас од петни жили се трудев ( секако на најдемократски начин ) да се воведи албанскиот јазик на форумот секако под маската на повеќејазичност, немам апсолутно ништо против платформата, немам ништо против двојазичност, во нити еден пост ги немам оправдано овие што протестирја толку време , целосно сум за тоа Заев да формира влада пошто тоа е желбата на мнозинството гласачи на републиката, сум да се редефинираме као држава на двата државотврорни народи и сходно на тоа го променив и аватарот во моето идејно решение за идното знаме на републиката. Апослутно немам ништо против одреден дел на републиката да стане федерална единица со можност за отцепување во блиска иднина секако ако тоа го сакаат граѓаните на таа федерална единица искажано на референдум.Муфљуз, ко што они стојат под алабанското знаме со двоглав орел, ти истиот орел го имаш ставено на аватар. Не може да бидеш патриот. Толку.
Па ти кажав, незнам што не ти е јасно. И јас сум изненаден. Очекував дека поенергично ке се справи со нив а не овие така ги пропуштија како за на пазар. Барем таков впечаток добив читајќи го форумот и некои ликови на кои им ги ценам мислењата. Тие тоа го тврдеја, дека полицијата е со Заев и СДСМ. Ти не беше изненаден на таквиот пасивен одност од нивна страна?Стварно шо кур бараше полицијата внатре у собрание да влегува, шо викаш?
А ти што си мислеше што сме ние кога странски амбасадори ни кажуваат кој ке ни биде премиер, кога ке има избори, што и како треба да направиме и потпишеме. Дека тоа е нормална работа во нормални држави?Само во банана држави вака упаѓаат хулигани у собрание, Богота, Колумбија, Хондурас, Македонија итн