LordDragonII
Dr.Strangelove
Да...?[DOUBLEPOST=1493413925][/DOUBLEPOST]Wut?
(не се заебавам...може за поклон да ми ја дадете Боркица)
Како што нема жени во Макадонааа (сите ни избегаа) тука и да најдеш 4ри момци после ќе си имаш проблеми.
Кнап е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да...?[DOUBLEPOST=1493413925][/DOUBLEPOST]Wut?
(не се заебавам...може за поклон да ми ја дадете Боркица)
Плус и по 500 евра гашти се носат туа пишии им бре моронче и то да знаат, а не вадат пасоши на др држави за да бегаат од рајот, јебала те сител терапија до што те довела.da de. zatoa tuka site stanovi se prodadeni, a na zapad cel zivot dremat pod kirija od so e mnogu ubavo.
Затоа на паторот Гвујо ќе му дојде памет, во Идризово ќе има време да размислува.Пак не му доаѓа памет на црпко.
брат..ќе истрЌам уште три круга без ЗОБ..Само постамент ке поставиме, вака јак расен коњ само ти можеш да бидеш.
..алаф да ти е..Затоа на паторот Гвујо ќе му дојде памет, во Идризово ќе има време да размислува.
.А бе ката,фата и ленка нешто ги снема 

ИчЗначи никаков аир од досегашната власт не си видел.......
Во целата ситуација користат албанците поддржани од американците. Да се разбереме ова што моментално се случува нема врска ни со Заев ни со Груевски едноставно ова е сценарио на америка , а Заев им е машата.
Чавков разрешен од оперативниот штаб во МВР
Алсат М дознава дека министерот за внатрешни работи Агим Нухиу го разреши шефот на оперативниот штаб на МВР, директор на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков.
Нухиу под итна постапка иницираше негово разрешување од функцијата директор на Бирото што писмено беше упатено до Владата. Во писмото упатено до Владата стои дека основа за предлог за разрешување и одговорност на Чавков е што претходно Нухиу го етикетираше како партиски човек, пишува Алсат М.
http://fokus.mk/chavkov-razreshen-od-operativniot-shtab-vo-mvr/

Уште го чекаме @ElNinho да дефинира кој се патриоти а кој предавници во случајот.
За да знајме за кој да навиваме де.
Ајде бе машко, вчера ептен беше расположен да ги делиш луѓето кој е патриот а кој не е и после наеднаш ми те снема. Такво однесување еден сериозен форумски лик како тебе не смее да си доволи. Немој како Викед да бидиш, недоречен.