- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 842
Dobro tele ja gledase li celata sednica???Станете,химната ви ја пејат.
Dobro tele ja gledase li celata sednica???Станете,химната ви ја пејат.
Гомна ко тебе ќе чистам за чиста околина hhhhhhhhhhhhOdmori se malce, utre te ceka avtomatskata lopata ili uste nekoe vece da go podzacisis u dezelata.
Леле ама си напорен, брат.Зошто не одите во Тетово, Чаир, Гостивар?
Еве ти затоа тука да гледаш слободоумни, демократски и ненасилни демонстранти (од 1.05 е интересното) :Лееелее орди
Ti praat problem na carina za 20 mililitri parfem ama zatoa nekoj vo sobranie moze naoruzan da vleze.
Добро е што овој не му текнало да почне да пука во толпата, тогаш дефинитивно ќе ги вадеа мртви од собрание.
Без старца нема ударца
Не се тука. Тие се оние 500000 што избегаја од режимот и уште 500000 од оние фантомите.Море тепање пензионериве.... 1000 души го ујдисаа собранието.....
Абе место да се пенавите тука, излезете да го браните зајо да ги избркате пензионерите, срамота е што допуштате 1000 души да ве возат....
Јас сум на 100 метри од собрание,се слушнаа 10-15 детонации и доста сирени пред пола саат,сега е смирена ситуацијата..Дај кажете тие што сте од Скопје и што имате информации од прва рака што се случува во моментов? На фејсбук истите спинувани вести, на твитер некои велат дека во Центарот имало пукање... Што се случува у пичку матер?
Ве - ме - ре - то беше со Хилари (воен профитер, сојузник на радикалнит структури низ светот и балканот), така да...САД го признаваат изборот на претседател на собранието. Или тоа амбасадорот на своја рака без знаење на Трамп?
Ja mislam deka Trump koga ke mu spomnat Macedonia go asocira na sveza ovoshna salata.САД го признаваат изборот на претседател на собранието. Или тоа амбасадорот на своја рака без знаење на Трамп?