Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
smee shifri ili ne e kako na Call of Duty?Ja mislam deka Ivanov se sprema da proglasi vonredna sostojba, utre vojskata e na ulica. Spremete se za vojna.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
smee shifri ili ne e kako na Call of Duty?Ja mislam deka Ivanov se sprema da proglasi vonredna sostojba, utre vojskata e na ulica. Spremete se za vojna.
Те коли бур.Јас сум во Словенија и ме боли кур. Вардар е на ф4
Ќе видиш како американците ќе ги сотрат Талат, Заев и остали, само здравје боже Трамп да победи на изборите. После сфе ќе се смени.
Чим мирно дозволуваш да те играат 1000 пензионери, си го заслужуваш тоа.... Секој збор тука ти е тешко лицемерие.Тоа сакате, граѓанска војна. Баш онака патриотски.
Глуп еден.Arno, arno, predavnicite deneska si gi napolnija gakite, neka se spremaat za narodniot sud. nema da ima zatvorski kazni, pravo pod zemja.
Станете,химната ви ја пејат.
Koj e koeficientot za proglasuvanje vonredna sostojba?[DOUBLEPOST=1493324428][/DOUBLEPOST]
Stom e stranskiot faktor pali/gasi vo zemjava,dali ne se oni odgovorni i za minative 11godini?
Не ги вреѓај глупите беГлуп еден.![]()
Видовме дека нема потреба од 10К наоружени, доволни се 1000 пензионери сега за сега... Кога ќе има потреба здравје...Ау Хорхе, многу смирен, ќе молите сега за лидерска, касно е веќе, се испосравите вечерва.
Јамајка каде се 10.000 вооружени, бегаат пичките од 2-3 димни бомби.
Чим мирно дозволуваш да те играат 1000 пензионери, си го заслужуваш тоа.... Секој збор тука ти е тешко лицемерие.