Има 2 решенија : или Босна 95 и уште поголем циркус од овој или Косово 99 и кој е појак све зима .Само за тоа ми е страв брат 10 години не направија некои промени да имате безбеден живот а и сега не мисли никој на вас.Бог нека ве чува.
После ова денес, нема теорија. Цела администрација знае дека веќе е крај.Мислам дека ја потценуваш опозицијата, сакаш на Милка да се кладиме дека пак ќе имаат 450К+ гласови, мислиш толку лесно е да се избањаш и да станеш цивилизиран?
Не ми ги читај постовите поз.Ти ги читам постовиве, имаш бе ти 15 години или помал си ? Изгубен случај си во политикава.
Јас не сум СДСМ ама ако има војна нека одат да се борат овие што ги направија срањава (ДПМНЕ) јас сигурно нема да гинам за туѓи интересиВака како неутрален да ве прашам вас од СДСМ:
Ако се случи војна - од страната на Албанија ке се борите?
Сакам директен и конкретен одговор, без мочаници Грујо мујо вујо.
гајле ми е за следни избори,на оваа гарнитура моментално и заврши кариератаАлбанска химна зедоа да пеат во собрание, вие од СДСМ за Грујо зборувате.
Се е јасно.
Поздрав од неутрален гласач, ке го јадите вие убаво на следните избори од нас неутралните, па и од Косово албанците да се симнат не ве спасуваат.
Вие сте измет од општеството.
Само денес направија голем удар ?јас лично се срамам што треба да се постапи овака, но голем удар на моето достоинство направија албанците и западот, мора и ние некогаш да се бориме за себе, што сме ние македонците стока ?
А замисли, место да се пишуваше тука глупости до бескрај можевте да соберете храбост у тоа рептилската партија и да барате нови лидери, или ако не тоа барем некаква фракција. Ама не, со кримосите до крај!Браво за зајчето... Симнувам шапка.
Ама зашто, бе браќа, не почнавте/продолживте на ред со пратениците на ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ??
Прво, он збори за луѓето што се таму, не за пратениците на ДПМНЕ. А тие се 51, не се парламентарно мнозинство.ненормално малцинство кое победи на избори ? а албанците не ти се ненормални со нивните шовинистички барања...
Што викаш ...Види ги пред Собрание, нема ни 1000 души, заложници сме на ненормално малцинство