Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Како е била наредбата да влезат нашите и едно два три јаки шамари пардон столици на Заев.
ДА!Превара, дали имаш претстава во тоа тиквата колку се иселени а колку ДОСЕЛЕНИ во државите горе што ги наброја а колку се ИСЕЛЕНИ а колку доселени во Македонија? Познаваш некој од некаде што се доселил тука да живее?
Koj фактор е нато на држава која што не е во нато ?Ќосиња спремни сте со Натовци да се натегате на врата?
Црвено-жолтите, а не Тврдокорни.Прајте разлика.Шарените фарбаа со бои, a тврдокорните со крв. Nма разлика
прашај ја Србија ќе ти кажиKoj фактор е нато на држава која што не е во нато ?
...модерен бизнис не џабе се вика транге-франге....Па нели најдобра економија имаме во Европа со милијарди инвестиции? Треба да доаѓаат кај нас, а не ние да одиме кај нив.
Мислам дека ја потценуваш опозицијата, сакаш на Милка да се кладиме дека пак ќе имаат 450К+ гласови, мислиш толку лесно е да се избањаш и да станеш цивилизиран?Нема 30 пратеника да освојат.
Па нели на нас не цивилизираните на Балкан ни фали демо(Н)кратија ?прашај ја Србија ќе ти кажи
Sluchajot so Makedonija i "tolpata" shto vleze vo Sobranieto e rezultat na aktivnostite na tajnite sluzhbi na NATO, EU, MOSSAD MI5, i ajde da ne gi redam. E sega vaka...Shto mozhe ede mal narod kako Makedoncite da stori bilo shto za da se odbrani od agendite na gorespomnatite sluzhbi i institucii. Edinstveno oruzhje e osvoi go sobranieto so "tolpa" pa posle ke vidime shto ke pravime. A za gonenje veshterki... i nie si go imame vo likot na SJO...duri nas ne apgrejdaa...ni instaliraa tri veshterki...Republaka Makedonija kako i sekogash e posebna "it is special" go sakale vie toa ili ne.Во ниедна ЕУ држава нема влезено средновековна толпа народ која гони вештерки.
Тоа само во Африка ама ни за таму не сум баш сигурен...
И на Украина и се смееа и затоа сега убаво и слободно живее.Срамота е цел свет ни се смее.
Ќе се испотепаме меѓу себе од што сме глуп народ и толку ќе биде.
Дееволуција.