Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Како е била наредбата да влезат нашите и едно два три јаки шамари пардон столици на Заев.

Превара, дали имаш претстава во тоа тиквата колку се иселени а колку ДОСЕЛЕНИ во државите горе што ги наброја а колку се ИСЕЛЕНИ а колку доселени во Македонија? Познаваш некој од некаде што се доселил тука да живее?
ДА!

Срамота е што вакви резили и гомна ни приредуваат едвај две илјади партијаши пред Собрание.
Ма не се ни толку.

Зборете ми како Заев ја правел кризата а дпмне било фактор на стабилност. Граѓанска и етничка војна сакаат да направат.

Срамота е цел свет ни се смее.
Ќе се испотепаме меѓу себе од што сме глуп народ и толку ќе биде.
Дееволуција.

Па нели најдобра економија имаме во Европа со милијарди инвестиции? Треба да доаѓаат кај нас, а не ние да одиме кај нив.
...модерен бизнис не џабе се вика транге-франге.... :) :)

Нема 30 пратеника да освојат.
Мислам дека ја потценуваш опозицијата, сакаш на Милка да се кладиме дека пак ќе имаат 450К+ гласови, мислиш толку лесно е да се избањаш и да станеш цивилизиран?

прашај ја Србија ќе ти кажи
Па нели на нас не цивилизираните на Балкан ни фали демо(Н)кратија ?
Нато треба тоа да го донесе ?

Во ниедна ЕУ држава нема влезено средновековна толпа народ која гони вештерки.
Тоа само во Африка ама ни за таму не сум баш сигурен...
Sluchajot so Makedonija i "tolpata" shto vleze vo Sobranieto e rezultat na aktivnostite na tajnite sluzhbi na NATO, EU, MOSSAD MI5, i ajde da ne gi redam. E sega vaka...Shto mozhe ede mal narod kako Makedoncite da stori bilo shto za da se odbrani od agendite na gorespomnatite sluzhbi i institucii. Edinstveno oruzhje e osvoi go sobranieto so "tolpa" pa posle ke vidime shto ke pravime. A za gonenje veshterki... i nie si go imame vo likot na SJO...duri nas ne apgrejdaa...ni instaliraa tri veshterki...Republaka Makedonija kako i sekogash e posebna "it is special" go sakale vie toa ili ne.

Срамота е цел свет ни се смее.
Ќе се испотепаме меѓу себе од што сме глуп народ и толку ќе биде.
Дееволуција.
И на Украина и се смееа и затоа сега убаво и слободно живее.
Со 100 евра плата и 50 евра пензија и 10 милиони иселени за 4 години.

Лошо е ова луѓе, лошо ееее... Мислете сега како ќе спијат македонците од западниов дел на државата, и тука во Скопје оние што живеат во Сарај, Чаир, Север и дел од Бутел... Не иде ова на арно :(

Jас разбирам да ги мразиш вмро, и јас ги мразам.
Ама да се восхитуваш и да го подржуваш пеењето на албанската химна во македонското собрание? КОлку треба да си глуп/???? 10 пати поглуп од ромите што се продаваат за 2кг домати на избори???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom