Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ваше мислење за следниве суплементи и времето кога би ги користел:

1. Ultimate Nutrition ProStar Whey веднаш штом се разбудам 06:30
2. All Nutrition BCAA Max Support пред кардио утринско 07:30
3. Optium Nutrition Omega 3 и Multivitamin пред појадокот околу 09:30
4. MyProtein Creatine и Olimp Beta-Alanine пред тренинг 10:30
5. Amix Monster Beef Protein после тренинг 12:00
6. Olimp whey complex 20:00
7. Fitness Authority ZMA 22:00

whey posle trening

Планирав викедов да идам до Бугарија да си купам некој суплемент, ама ми кажаа дека имало многу фалш производи кои бугарите си ги праат по подруми, а коа ќе им ги видам цените исти им се како во америка, некој дури и пониски на производи произведени во америка... Некој имал вакво искуство да купил фалш суплемент од бг ?

Планирав викедов да идам до Бугарија да си купам некој суплемент, ама ми кажаа дека имало многу фалш производи кои бугарите си ги праат по подруми, а коа ќе им ги видам цените исти им се како во америка, некој дури и пониски на производи произведени во америка... Некој имал вакво искуство да купил фалш суплемент од бг ?
Да има фалш, посебно на пумпачите, а сум сретнал и голд стандард фејк, но кога гледаш реално ни во Македонија не си сигурен што пиеш и дали е во ред.
Џек 3д донесен од САД и Џек 3д од Бугарија, двата старата формула со 1.3 дмаa, американскиот ме дрмаше буквално како да одам на облаци се осеќав кога го земав и имав сила да правам одлични тренинзи, со Бугарскиот се осеќав како да пијам цедевита (веројатно и тоа беше, имаше таков вкус), ниту пумп, ниту сила, ниту ефект, џабе парите.

Реално ако цената е поефтина од америчката....да се замислиш.
А 99% сум сигурен дека нашиве зимаат од бугарија енивеј така да..

Да има фалш, посебно на пумпачите, а сум сретнал и голд стандард фејк, но кога гледаш реално ни во Македонија не си сигурен што пиеш и дали е во ред.
Џек 3д донесен од САД и Џек 3д од Бугарија, двата старата формула со 1.3 дмаa, американскиот ме дрмаше буквално како да одам на облаци се осеќав кога го земав и имав сила да правам одлични тренинзи, со Бугарскиот се осеќав како да пијам цедевита (веројатно и тоа беше, имаше таков вкус), ниту пумп, ниту сила, ниту ефект, џабе парите.
a kako mozi da se proveri dali suplementot e fals ili originalen ?

a kako mozi da se proveri dali suplementot e fals ili originalen ?
речиси и да не можеш, евентуално ако е амбалажата со послаб квалитет, па да забележиш дека е фуш, голд стандард што го зедов ги имаше сите дренбулии, датум, код, внатрешно запечатен со таа алуминиумската, убава амбалажа, али ниту се раствораше, вкус полош од обична сурутка, а имаше уште година и пол рок.

Мислење за протеинов ве молам?

Attachments

• 20170421_210507.jpg
    20170421_210507.jpg
    1,9 MB · Прегледи: 15
mnogu dobar vkus,da uzivas dodeka go pises. FA. whey protein

Attachments

• 18033060_1637985406226438_5313657207052758441_n.jpg
    18033060_1637985406226438_5313657207052758441_n.jpg
    50,2 KB · Прегледи: 25
Сакам да купам пумпач, некој поискусен да дај совет? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom