UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 ноември 2013
Мислења
990
Поени од реакции
1.516
Кашемиро играше али уз тело беше колку што се сеќавам....нешто налик на моментот со Карвахал у Минхен.
Рефлексно изреагира и не ја тргна раката , еб*м ти ако била уз тело..
Утре ке видам најубаво шо како било..

Adios amigos , утре треба на работа да се оди
Честито Мадристи ...за првиот меч во Минхен ;)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930

Види брат не треба на нас да ни се лутиш, не сме ние криви шо ставаат дебили судии.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Се надевам дека не се турка Ел Класико финале ништо друго...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
За жал изгледа се фура баш такво финале, преплавен е интернетот со вакви теории кои сигурно ќе бидат мотив повеќе за Барса утре.

А многу добро знаеме кои се линиски и судии позади гол на утрешниот меч...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930
Да сакаа Реал да помине судиите немаше да свират пенал денес, вториот гол на Баерн мораше да судат офсајд...со двата офсајда на Реал денеска покажаа дека многу дебили судии има.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
990
Поени од реакции
1.516

Не бе што да се лутам на вас , да не играше Реал фудбал па да јадев трици , ама не е така.

Се нервирам што им дале на кактуси свирче у рака и ја поебаа утакмицата..[DOUBLEPOST=1492557158][/DOUBLEPOST]
Види брат не треба на нас да ни се лутиш, не сме ние криви шо ставаат дебили судии.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Да сакаа Реал да помине судиите немаше да свират пенал денес, вториот гол на Баерн мораше да судат офсајд...со двата офсајда на Реал денеска покажаа дека многу дебили судии има.
Не зборам за оваа утакмица денес само ама некои работи се преочигледно некогаш од страна на судиите, па има ситуации да си ќор ќе ги видиш..... Не е во ред ова ама ептен, значи некои работи и дебил не ги свири ..

A

apidrone

Гостин
Еве ја позицијата на линискиот судија за третиот гол, бидете барем искрени и кажете дека тоа не се гледа во живо

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Искрено се надевам дека нема да има ни приближно вакво судење до крај на првенството. Ликови како овој Касаи ја убиваат играта,и он и помошниците негови.

Ова денес не беа тесни одлуки. Ова беа одлуки за од авион да ги досудиш. Се фаќа за џеб после фаулот на Касемиро за втор жут и у две секунди се предомислува. Фијаско од судија. Како уопште му делегираат вакви утакмици не ми е јасно. Метар офсајд, помошников заспал...кловнови.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Еве ја позицијата на линискиот судија за третиот гол, бидете барем искрени и кажете дека тоа не се гледа во живо
Е овај сега да го акнат денес гратис да е трчањето оти е спортска душа, и да не го делегират уопште 2 години на натпревари од УЕФА и ФИФА и да си ја чеша глата....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Кашемиро играше али уз тело беше колку што се сеќавам....нешто налик на моментот со Карвахал у Минхен.
Не му беше уз тело прилепена раката, нека стави некој снимка ако најде.

За жал изгледа се фура баш такво финале, преплавен е интернетот со вакви теории кои сигурно ќе бидат мотив повеќе за Барса утре.

А многу добро знаеме кои се линиски и судии позади гол на утрешниот меч...
Баш поради ова вечерва нема шанси да се обидат така да ги протнат Барса, напротив, глава ставам дека ниту 5% домаќинско судење нема да добие Барса.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Е овај сега да го акнат денес гратис да е трчањето оти е спортска душа, и да не го делегират уопште 2 години на натпревари од УЕФА и ФИФА и да си ја чеша глата....
Деви 10 професори по македонски моментално чукаат глава од ѕид и не можат да дешифрираат :Д

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom