mister blue
Infinity, Eternity, Immortality, Everything...
- Член од
- 4 февруари 2013
- Мислења
- 249
- Поени од реакции
- 96
“Вистината е реално, точно воочување на одредена работа, област, случка!“
Дај посочи ми, која вистина ти лично ја гледаш во цитиранава реченица? Живо ме занима шо ќе кажеш...
ја гледам правата Вистината за твојот господ, кој го нарекуваш господ-спасител, таа Вистина е дека твојот господ не е господ-спасител кој шири љубов, среќа, мир, туку дека тој е господ-демон кој шири омраза, несреќа, мизерија, и војни меѓу луѓето.
[DOUBLEPOST=1492193788][/DOUBLEPOST]
Јас давам одговори на поставени прашања. Каде се твоите одговори?[DOUBLEPOST=1492172743][/DOUBLEPOST]
овде правата Вистина е дека не даваш одговори на поставени прашања, еве да те потсетам
“А точно ли е тоа дека за да бидеш свештеник/поп треба најпрвин да имаш вујко владика?“
“Дали кога има слободно место за поп, т.е кога треба да се вработи ново свештено лице во мпц се објавува јавен конкурс за работното место “поп“ во агенција за вработување на македонија и се даваат податоци за истото работно место (на пример колку е нето плата)?“
“Како оди изборот/селекцијата на пријавените лица за да се задржи рамноправноста на сите кандидати при избор на нов поп?“
https://forum.kajgana.com/threads/Прашање-за-Христијанството-iii.66310/page-714#post-7863805
Последно уредено: