Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
222529104-3eafcd5d-e508-461b-a5dd-31818eb0866a.jpg

Џенова од кога го тепа Јувентус гла нема кренато. :)

И како последица на таа трагична победа им се одмаздуваат судиите масовно до ден денес..AVE NUTELLA !:gjavol:

Картите ги шиткале за 99 денари слушам..:icon_lol:

Јас цело време за Њукасл да сум навивиал а да сум ги гледал Јувентус.
Сега сватив.

Абе каде коментирал Кемба тоа што ти е у потписот? Да му реплицирам пошто навреда е сега да ме вика магистeр :D
Стисни на стрелката шо е горе до името и не досаѓај со вакви глупи прашања у тема која има наслов Серија А.

17917571_1414513188591450_6884292309284604611_o.jpg

Милан и официално продаден. Голема благодарноста до Берлускони човекот кој е заслужен за поголемиот успех на Милан. Можда во последниве години малку го запостави клубот ама тоа не му го намалува значењето кое го има за тимот и за сите фанови на Милан.Ќе фали овој лик во италијански фудбал. Си имај свој шмек. Благодарност и до Галијани за неговиот придонес. Од новите сопственици што ќе биде останува да се види со нивните потези ова лето.

Ве превзеде од средина на табелата, ве продаде оставајќи ве на истото место :icon_mrgr:

Шала на страна доста му беше, сеа нека прави на мира бунга бунга забави... Штета за Барбара, таа сакаше да го наследи клубот од татко и, ама отиде во рацета кај оризарите што би рекол Гуарин :гик:

Ај ако ништо друго, барем лигата ќе живне... Ко интер што живнаа одкако ги продаде на кинезите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom