- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Така се брани држава. Со бетмен и со Вангелис
Ти си го издрка на видеово или чекаш 200к да се соберат?
Така се брани држава. Со бетмен и со Вангелис
Не бе ви давам видео уживо да уживате у жолто црвена боја многу сте поцрнеле до орел ли е до што е..Така се брани држава. Со бетмен и со Вангелис
Ти си го издрка на видеово или чекаш 200к да се соберат? zz:
Грешка си, јас со нив одев.[DOUBLEPOST=1491928246][/DOUBLEPOST]Тежок не тежок битно ти напуни гаќите
Каде му ја здувна,гледам од ретровизор сликаш.
И на Вељаноски синот исто, само разговорите да ги прочешлаат.У Арачиново не треба да одат само треба да ги прочешлаат сликите на Зајко и одма знаат кој е дилер, кој шверцер на оружје итн...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Заборави да прашаш за платформатаА влада има?
Извини моја грешка,сега видов.Пред нив одиш изгледа што побрзо да му ја здувнеш.Грешка си, јас со нив одев.[DOUBLEPOST=1491928246][/DOUBLEPOST]
И на Вељаноски синот исто, само разговорите да ги прочешлаат.
Тоа си иде со влада се надополнува...Заборави да прашаш за платформата
Има разлика синот на Вељановски не е мандатар...Грешка си, јас со нив одев.[DOUBLEPOST=1491928246][/DOUBLEPOST]
И на Вељаноски синот исто, само разговорите да ги прочешлаат.
Во ова можи да уживаат само луѓе со недоразвиен мозкок (закржлавен). Само ретардиран човек може да ужива да го гледа бетменНе бе ви давам видео уживо да уживате у жолто црвена боја многу сте поцрнеле до орел ли е до што е..
Море од македонски знамиња..
Ти го гледаш бетмен ја си гледам македонски знамиња насекаде...Во ова можи да уживаат само луѓе со недоразвиен мозкок (закржлавен). Само ретардиран човек може да ужива да го гледа бетмен
И во Тетово и Гостивар ?Ти го гледаш бетмен ја си гледам македонски знамиња насекаде...
Таму е собрание?И во Тетово и Гостивар ? zz:
Не бе, и таму е Македонија така? Или само пред собрание е Македонија?Таму е собрание?
Собрание не е ни во тие фамозни 40 и кусур населени места во кои протестирате.Таму е собрание?
Затоа што е и моја држава.По долго време пак пишувам на формуот. Имам само едно прашање зошто сакате да има дво јазичност ?