А според редоследот на настаните во последните 2 години, ни тие што се претендираат за отсегашни нема со прст да мрднат.
Абе вии вака, може ќе мрднат може не. На гравче не гледам.
Кажувам КОЈ НЕ СИ ЈА ВРШЕЛ РАБОТАТА А ЗЕМАЛ ПЛАТА ОД МОЈ ДАНОК. Зајко не земал пари од мене, а шеќерката и онаа со патарините со години лапаат државни пари и влакно не им фали
Нека не ми наплаќаат данок и придонеси од ЧЕСНО заработените пари ич к нема да ми чуе.
Јас кога шарените се глупираа по улици ги пцуев и бев против зашто е бесцелно. Алма ме хранеше со сендвичи
Кога имаш проблем треба директно на проблемот да реагираш. Судијата не работел идат луѓе во суд и ги вадат од судница на клоци судиите и од апелација и од врховен.
Тамара бог да ја прости за 30.000 еур не доби шанса за живот. Место на раскрсница се иде кај комисијата која не одобрила и на клоци ги вадиш надвор и убав ќотек . Иреал и други велеа па умираат деца секој ден.
А Протуѓер за неговото дете
на сметка на фондот во странство бил за
најобична интервенција, му верува на Тодоров и неговите успеси
Ама нејсе ние се си знаеме, големи патриоти сме, вредни, ама некој друг ни е крив што има ѓубре насекаде, што возиме како манијаци ни црвено ни пешачки не важи, што судство не функционира, што никој од администрација не одговарал досега за корупција итн итн.
Нормално после ќе дојдат големи риби како Сорос и компанија кои процениле дека сме
лесна мета за тие пари да направат. Се е економски интереси, а национализам и патриотизам е за економски необразованите,тука и сам се вклучувам оти на УКИМ научив само дека освен Трајко Славески и пар женски професорки сите други се неморални и корумпирани.