- Член од
- 26 мај 2015
- Мислења
- 458
- Поени од реакции
- 253
периодов очекувајте земјотреси ...
Кој период? У наредните 4 милијарди години ќе ги има, како што и во претходните 4 и кусур ги имало.периодов очекувајте земјотреси ...
?Кој период? У наредните 4 милијарди години ќе ги има, како што и во претходните 4 и кусур ги имало.
Да, а Земјата е рамна плоча што ја носат гигантски желки.?
Универзумот е создаден пред ~8000 години.
Периодов очекувај пијано на глава.периодов очекувајте земјотреси ...
Од кај знаеш, кој ти кажа??
?
Jehovini svedociОд кај знаеш, кој ти кажа?
хахаха болдот... ја никад немам осетено земјотрес се до лани.... и не би сакал да осетам пак - не еинтересно воопштоМал земјотрес нели беше најава за поголем? Или и земјава веќе не знае зашто се тресе.
И како ги осеќате воопшто па и звуци
Исто и јас повеќето не ги осеќам со исклучок на тој од септември (ако не го осетив дефинитивно ќе се прашував дали нешто не е во ред со мене), ама не ми беше до толку страшен едино се губеше рамнотежа (ако некој во тој момент додека тресеше се движел знае на што мислам) . Ама звук да бучи не слушнав ни тогаш ни на тие неколку што ги имам во животот осетено.хахаха болдот... ја никад немам осетено земјотрес се до лани.... и не би сакал да осетам пак - не еинтересно воопшто
за рамнотежа незнам... ја бев точно пред фрижидер кога акна јакиот и кога го видов фрижидерот дека скока пред мене сватив што значи земјотрес...Исто и јас повеќето не ги осеќам со исклучок на тој од септември (ако не го осетив дефинитивно ќе се прашував дали нешто не е во ред со мене), ама не ми беше до толку страшен едино се губеше рамнотежа (ако некој во тој момент додека тресеше се движел знае на што мислам) . Ама звук да бучи не слушнав ни тогаш ни на тие неколку што ги имам во животот осетено.