MkDon
Valencianista
- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 3.007
Да, ова го велевте до 29ти јануари. Сега обратно, ве знаеме.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Да, ова го велевте до 29ти јануари. Сега обратно, ве знаеме.
....јади катица сеа колку , сакаш..., ама г'з за очи те гризна ..признај.@concrete Кој стилист ќе покрие ваков срам бе? На овој трансплантација на глава не му помага.
Прегледај го приврзокот 168086
А ја прифаќаш или не?Да, ова го велевте до 29ти јануари. Сега обратно, ве знаеме.
Овој MI 5 даден од штабот, титка кога те цитираат?А ја прифаќаш или не?
http://www.slvesnik.com.mk/Issues/BB86A2DBCEAD05499D6985A903CE0446.pdfПо закон за амнестија изгледа да..
Знаеш дека има закон за амнестија од 2002?
Ако сакаш да го видиш кажи..
Да не спомнувам кој го донесе...
Абе кај смеат да мислат со своја глава.Ќе им се налљути лидерот и оп нема работни места во администрација!А ја прифаќаш или не?
Платформа прифаќаш или не?Овој MI 5 даден од штабот, титка кога те цитираат?
koga vikas`i dpmne go prifatija toj zakon` toa e zemanje za reper. ne diskutiras dali zakonot e potreben, odma vikas deka dpmne go prifatile.do sega na vrapcinjata im e jasno deka dpmne se losi, ama izgleda samo za zakonot bile pametni i umni i treba da se prodolzi nivnoto delo?Кој вика дека ги земам за репер? Само кажувам колку само они биле лоши како што ти викаш сите овие години додека се на власт. Знаеш, кога не живееш во места, а сакаш да се напраиш паметен. Живеам близу Струга, сум бил милион пати по институции таму, што тоа не функционира за македонците, не разбирам? Во врска со другото, има ли албанци во Гевгелија? Нема. Ако стигне допис или документ на албански, кој патем е официлен во општини каде се 20%. Борба против криминалот се институциите, кои се заробени од ДПМНЕ со години, оние кои треба кривично да ги гонат, како може законот за јазици да биде некаква борба против ДПМНЕ? Се читаш шо пишуваш? А да, и ти не ми одговори на едно прашање, имаш ли ти бугарски пасош? [DOUBLEPOST=1491681596][/DOUBLEPOST]http://emagazin.mk/vesti/vest/32180?title=zakon-za-jazici-se-krchka-i-vo-tirana
Види богати, овие сакаат и Албанија да ја федерализираат.. Шо ќе праиме со толку федерализации на балканов..
Супер сега објасни ни зошто хаг врати случаи на злосторства против човечноста и меѓународно право...
Супер, па тогаш барајте гласови од Хаг, Приштина, Тирана, Брисел. Што барате гласови и поддршка во Македонија?Супер сега објасни ни зошто хаг врати случаи на злосторства против човечноста и меѓународно право...
А осуди еден куп други...
Кој бара?Супер, па тогаш барајте гласови од Хаг, Приштина, Тирана, Брисел. Што барате гласови и поддршка во Македонија?
во Албанија има едно грчко местенце Химаре, каде 99% се грци а на дуќаните фирмите се напишани на грчки... кога руската војска влезе во Грузија, мислам 2008 август, грците излегоа на улиците... потоа алнците им пуштија деца од околните села со албански знамиња... едно време потоа градоначалникот беше и осуден, ама по влезот на Албанија во НАТО се заврши работата и сега таму во местото има 3 знамиња, на ЕУ, албанско и грчко, бев 2011 последен пат таму... А има и друго, на Албанија Грција ќе и земе дел од морето каде има плин, а за да не праи блокада кога ќе биде гласање за прием на АЛБ во ЕУ....http://emagazin.mk/vesti/vest/32180?title=zakon-za-jazici-se-krchka-i-vo-tirana
Види богати, овие сакаат и Албанија да ја федерализираат.. Шо ќе праиме со толку федерализации на балканов..
во Албанија има едно грчко местенце Химаре, каде 99% се грци а на дуќаните фирмите се напишани на грчки... кога руската војска влезе во Грузија, мислам 2008 август, грците излегоа на улиците... потоа алнците им пуштија деца од околните села со албански знамиња... едно време потоа градоначалникот беше и осуден, ама по влезот на Албанија во НАТО се заврши работата и сега таму во местото има 3 знамиња, на ЕУ, албанско и грчко, бев 2011 последен пат таму... А има и друго, на Албанија Грција ќе и земе дел од морето каде има плин, а за да не праи блокада кога ќе биде гласање за прием на АЛБ во ЕУ....
Хорхе ти си?Платформа прифаќаш или не?
Не бе кумановац овде..Хорхе ти си?