- Член од
- 6 април 2005
- Мислења
- 2.959
- Поени од реакции
- 3.099
znaeme de. i rabotenjeto vo foom,mof i slicni e zaebancija. farbaj zgradi,zimaj plataИдиоте заебанција се маициве
znaeme de. i rabotenjeto vo foom,mof i slicni e zaebancija. farbaj zgradi,zimaj plataИдиоте заебанција се маициве
Мислиш на оние што гласаа за амнестија на хашките случаи?За други градови откако се расчисти со наши одродени...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Значи ти, не подржуваш да има пресуди за криминалите на власта? Нели кој го е*е ДПМНЕ?kje ima presudi,poso kje ima specijalno sudsko oddelenie.taka pisuva vo vladinata programa 2017-2020
oh wait...
kje povtoramУставни измени ги направија пратениците со мнозинство гласови.
Значи ти не подржуваш да им се суди на фамилијата и оние што правеле криминали од ДПМНЕ? Нели, кој вика дека треба да остане ДПМНЕ на власт?kje ima presudi,poso kje ima specijalno sudsko oddelenie.taka pisuva vo vladinata programa 2017-2020
oh wait...
Она кога скокаш па викаш оп
Те ти подоле слика од Гевгелија..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Абе не му кажувај нека ја стави уште неколку пати.Идиоте заебанција се маициве
..мислам дека збориме , како што ти почна за тртолаци у браон боја..А ти демек цениш луѓе по тоа како изгледаат, а?
Брколинда не ти смета што личи на глушец со бркови. Тоа што е глупа ко к** и ќе нае** најмногу, да не збориме.
Пешевски? Нешо послаб е од Катица? Главурдата ич да не му ја коментирам.
Паторот? Со носот боксерски и манекенското одење? Тој па уста коа ќе отвори у земја да пропаднеш од срам. На вас па идол ви е.
Кажи бе еден претставителен лик од дпне жити младост несреќна! Ај да се смееме овде!
Пак ќе кажам - коментирање на физички карактеристики на луѓе, па посебно на некои од кои се очекува професионалност пред се' е многу аматерски, многу е детски.
Еве ја викам Грујо нека го осудат..Значи идеме, нит сте патриоти, нит ве заболе за Македонија, битно ви е само Грујо да го спасите и Вмро да остане на власт со цел да си ја задржите платичката ваша или на некој од своите.
Знаеш, и јас може иам наочари од 100 илјади евра, сум ги купил, да, имаш ЈО кое треба да итражи од кај ми се парите.. Од кај знаеш ти од кај му се парите на тој Бобан за неговите наочари и колку тие коштаат? Иначе, Мајбахот лично е на Грујо па само он да си ги носи на очи?[DOUBLEPOST=1491679519][/DOUBLEPOST]е па премиерот ги носеше службените наочари што идат бесплатно со мајбахот и од многу носење го потрошил стаклото... а овие наочари на Бобан се еписибир и бетер од тангите на Ивона и персиски ќилим на Латас... а за наочарите на Бобан ( кои гарант се на фирма купени) и луксузното службено порше на Заеви дознавме во овој период на СЈО, не пред 10 години...
Де бе не му кажувај, нека постира слики од Гевгелија со регистрации од Кичево, нека се радува.Идиоте заебанција се маициве
Некоја пресуда од хаг за тие хашки случаи да дадеш?Мислиш на оние што гласаа за амнестија на хашките случаи?
ne znam zosto ne se razbirame.Значи ти, не подржуваш да има пресуди за криминалите на власта? Нели кој го е*е ДПМНЕ?
А како тебе ќе ти го уништи животот албанскиот јазик?ne znam zosto ne se razbirame.
ja vikam deka nema da ima presudi poso zaev go zdobole za sjo i 'closure' na slucaite. da mu bese bitno,kje stavese vo programata 'specijalno sudsko oddelenie'
ne e prioritet zavrsuvanjeto na slucaite od sjo,prioritet za nego e nov zakon za albanski jazik na republicko nivo.
И после зошо имало спинови.. Во предизборната кампања многу пати најавуваше дека ќе има специјално судско оделение и дека ќе им се суди на тие од власта. Ти сериозно мислиш дека на паторот му е дојдено за Македонија и дали ќе имаме албански натпис на униформите во полицијата?ne znam zosto ne se razbirame.
ja vikam deka nema da ima presudi poso zaev go zdobole za sjo i 'closure' na slucaite. da mu bese bitno,kje stavese vo programata 'specijalno sudsko oddelenie'
ne e prioritet zavrsuvanjeto na slucaite od sjo,prioritet za nego e nov zakon za albanski jazik na republicko nivo.