Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Инаку Анчелоти потврди дека Коман ќе биде откупен.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
Браво Хенес ја враќаш екипава на 2005 ко што мораше у затвор да главиш 2 години...Носење на германци, тоа е страшен булшит кој ќе ја уништи екипава. Отвараат канцеларии у Кина а политикава ја тераат на носење германци по секоја цена...каков парадокс.

Ако не донесеме летово гејм чејнџер као Гризман, Санчез и слични ондак жални времиња доаѓаат за екипава....
Еее алал ти е. Ова го трубам откако Ули ја даде таа изјава. Се фалат ја исплатиле Алијанц предвреме, а сеа као нешто ќе форсираме германски таленти, а Санчез и остали WC играчи не ни требаат. ОК е Ули, поарно да не се враќаше со ваква глупа политика.

Мада мислам дека ќе изненадиме летово со некоја бомба...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Не е лошо да се земат вака по 10 мил играчи ко брандт и гнабри. Лошо е ако се зимаат ко за први опции у тимот. Брандт според мене никад нема да биде крило у баерн сличен е ко Милер неможе 1 на 1 али затоа е интелегентен знае да игра тимски трча многу има добри пасови во последните 30 метра ме потсеќа на Де Брујн. Мислам повеќе ќе игра ќе ротира позади Лева. За 12 мил е ок се надевам ќе чекаат до 2018 него сеа да фукнат 30 мил пошто 18 мил разлика не е малце може да се додаде да се земе уште еден ова лето

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Нема шанси, Карло денес кажа се враќа за со Дортмунд...нема шанси со Реал да не игра, не е тешка повреда али ваљда ради претпазливост му напраиле зафат и ќе одмори сеа две утакмици.
Знам бе па ти, само прво на тоа налетав и имав 5-16 мини срцеви удари дур најдов релевантна вест тогаш.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.677
Поени од реакции
14.559
Не е лошо да се земат вака по 10 мил играчи ко брандт и гнабри. Лошо е ако се зимаат ко за први опции у тимот. Брандт според мене никад нема да биде крило у баерн сличен е ко Милер неможе 1 на 1 али затоа е интелегентен знае да игра тимски трча многу има добри пасови во последните 30 метра ме потсеќа на Де Брујн. Мислам повеќе ќе игра ќе ротира позади Лева. За 12 мил е ок се надевам ќе чекаат до 2018 него сеа да фукнат 30 мил пошто 18 мил разлика не е малце може да се додаде да се земе уште еден ова лето
Брандт нема да е 10, туку 30...

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Страшна утакмица. Милер полека си ја враќа формата, баш кога треба. Функционира цел тим, само вака да продолжат.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

:roker:

Само да не се повреди некој......:popce:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Дефинитивно победата е прекупотребна,иако бодовната разлика е голема.

Unsere Startelf gegen den BVB:

⚽ Ulreich - Lahm, Boateng, Martinez, Alaba - Alonso, Vidal - Robben, Thiago, Ribery - Lewandowski
⚽

Bank: Starke, Rafinha, Hummels, Bernat, Kimmich, Costa, Coman

:motorce:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Robben namali so drogata be covek...Kakvo sebicenje cccc...

Член од
4 ноември 2013
Мислења
948
Поени од реакции
1.483
Robben namali so drogata be covek...Kakvo sebicenje cccc...
Ги уби човекот не тропајте глупости.
Си ги реметеше како сака.
Како само си правеше простор за шут

Видал денес најслабо , затоа е 4:1 а не 7:0

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Само да не е ништо посериозно со Левандовски, добар ќотек изеде денес.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
948
Поени од реакции
1.483
Пуна гас против Реал

Се чека среда

Би сакал
Ноер
Лам Хумелс Мартинез Алаба
Алонсо Тиаго
Робен Милер Рибери
Левандовски

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Одличен тест денеска за со Реал...топ утакмица...али со моменти на деконцентрација у одбрана,мора подобро, не смее да се пуштаат шанси, Реал ќе не казни.

Боатенг нема да игра и не треба. Не е у форма за екипа ко Реал. Мартинез и Хумелс у одбрана.

Видал Тиаго и Алонсо ќе е средината по се изгледа.

Да се молиме на Господ дека Лева е ОК. Не изглеаше многу лошо али сепак....

Kajgana Shop

На врв Bottom