Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лестер да го набркаа Раниери порано може и за титула ќе се бореа:icon_lol:

16th century football бајо мој, страшна револуција донесе мурџо. Помалце голови од Хал имаат даено еј. Бруки.
Битно дресови да се штанцаат

16th century football бајо мој, страшна револуција донесе мурџо. Помалце голови од Хал имаат даено еј. Бруки.
Битно дресови да се штанцаат

Да навиваш за 2 X 5-1 Арсенал и да правиш заебанциии за друг тим е надвор од паметот. Чисто да знаеш.

:pos: каков дебилен пенал човече :pos:

од 9 поени на фантази + можеби и бонус ќе имаше...сега матер ќе ми ебе... а бе аааајде[DOUBLEPOST=1491339162][/DOUBLEPOST]лол, колку само лагано требаше да добие картон и голманов сега..

Реми си ти, реми сум и јас, а Мурџо највеќе од сите нас... :LOL:
Мило ми е што втор натпревар по ред не ги гледам, на вакви ѓубриња време не се троши. Битно напредок има, јас тресам глупости и ќе го чекаме Април да ги видиме резултатите... ех бајо мој. :) :) :)

До сега мислев дека најдосадното нешто што го имам гледано е онаа трката со полжави ама Манчестер Јунајтед ми го смени мислењето.

Snail Race > Man Utd

Лестер како да си поставуваат предизвици некои...и ги остваруваат.
Се спасија од веќе отпишани пред 2 сезони, лани чудо од сезона, годинава ЛШ дан фатат пак ама преку ЛШ

Ако ова ти беше досадна утакмица, стварно е време на уметничко лизгање да се префрлиш.

Види ги бе овие колку се за греота.

Arsenal look to have broken a Premier League rule after failing to nominate a captain in the second half vs. Manchester City

Знам дека нема, ама многу сакам минус бодови за ова да им акнат. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom