A
Avenger99
Гостин
Немој, пусти дете да се радује..Ако ти ги правиш овие т.н смешки, да ти кажам дека ич немаш талент. Ако ги наоѓаш на друго место, кажи му го тоа на авторот.
Немој, пусти дете да се радује..Ако ти ги правиш овие т.н смешки, да ти кажам дека ич немаш талент. Ако ги наоѓаш на друго место, кажи му го тоа на авторот.
Како за кого мене ми е смешно ама па ми текнува после дека им дале 4 милиони евра пресуди никаде само ноби обвиненија се штанцаат..Ако ти ги правиш овие т.н смешки, да ти кажам дека ич немаш талент. Ако ги наоѓаш на друго место, кажи му го тоа на авторот.
Ами пресудите не носат овие што земаат четири милиони, други се тие што треба да ги донесат.Како за кого мене ми е смешно ама па ми текнува после дека им дале 4 милиони евра пресуди никаде само ноби обвиненија се штанцаат..
Оние стари ваљда по фиоки им стојат...
Инаку има уште многу слики си тераат луѓе сеир цел ден на твитер...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
На основа на докази а на примерот на Фатиме која ги заборава дома доказите уште долго нема да се донесат...Ами пресудите не носат овие што земаат четири милиони, други се тие што треба да ги донесат.
Што очекуваш дека ке кажат дека Македонија има напредок во демократијата ?
Тврдења пак на соросоидни портали..
Тука ги рачунаш и оние 600 судии назначени од СДСМ или нив ги амнестираш?Што очекуваш дека ке кажат дека Македонија има напредок во демократијата ?
Корумпирани судии наместени од страна на владеачката партија
Криминал еден куп кај власта а јавното обвинителство ништо не превзема
Кршат устав, не дозволуваат формирање на влада на мнозинството итн
Прво, твредењто е од пратеникот Николовски а не од порталот, порталот само ја пренесува веста. Второ, бидејќи живеам близу Вевчани, и знам луѓе кои работат со дотичниот, знам за каков преварант се работи. Пред да напишеш нешто на темава, размисли, oh wait.. нема со што.Тврдења пак на соросоидни портали..
И после кукаат курир не им бил добар ..
А они сврш на куртон портали кој постирал тврдења..
И ВМРО нон стоп пушташе на нивни куртон портали докази за криминал на комуњари па никого не осуди...
Мрш бе дудлач еденТука ги рачунаш и оние 600 судии назначени од СДСМ или нив ги амнестираш?
Убаво си вика тврдења тука престанав да читам ист миленко ко владини куртон портали затоа и не ги читам....Прво, твредењто е од пратеникот Николовски а не од порталот, порталот само ја пренесува веста. Второ, бидејќи живеам близу Вевчани, и знам луѓе кои работат со дотичниот, знам за каков преварант се работи. Пред да напишеш нешто на темава, размисли, oh wait.. нема со што.
Ако, продолжи си ти да си постираш од "смешните" слики.Убаво си вика тврдења тука престанав да читам ист миленко ко владини куртон портали затоа и не ги читам....
Нит сум украл нешто у живот нит па ми треба...Мрш бе дудлач еден
Никогаш во државава не биле толку под контрола на политичка партија државните институции како сега што е сега
Бранко го критикувавте за крадење а бетер од него станавте сега
Како примери од земјата, во извештајот на „Нации во транзиција“ се наведуваат изречените закани од поранешниот премиер Никола Груевски и загрозувањето на мултиетничкиот карактер на државата кое ѝ се припишува на истата адреса.http://m.dw.com/mk/фридом-хаус-македонија-на-чекор-до-авторитарен-режим/a-38231152?maca=maz-rss-maz-pol_makedonija_timemk-4727-xml-mrss
Е што, во 90тите поарно да не беше. Соросоиди проклети.