- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Нормално не за црно орле ке се борам...Битно ти бори се за јазикот.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Нормално не за црно орле ке се борам...Битно ти бори се за јазикот.
Има разлика, излегоа млади, или популарно наречени во Македонија, соросоиди. А за интелектуалците, ете кај нив Карлеуша, кај нас Бетмен.Интелектуалците со поддршка на Шарената револуција - Belgrade edition:
Карлеуша најави: „Се гледаме вечер на протестите“
Во очекување на другите интелектуалки како Дара Бубамара, Цеца, Станија, Сандра Африка...
ЕУ или смрт!
Не е точно, Бетмен е сељачиште и не ја поддржа Шарената револуција.Има разлика, излегоа млади, или популарно наречени во Македонија, соросоиди. А за интелектуалците, ете кај нив Карлеуша, кај нас Бетмен.
zaso mislis deka starata garda nekad se rasformirala? sho mislis,zaso e otporot kon sdsm i pokraj tolkavi kriminali na grujo?Палчо отишол кај Хефтов у емисија. Па има ли поголема перверзија бе : )) Се изнапљука по се, а киснеше на шарена револуција : ))) Разбирам дека си разочаран од Заев, кој не е, али имај бе малце достоинство да му ебам мајката. Ќе се екипира стара гарда СДС осеќам, уште Савова да искочи од нигде никаде и Хари да фрли некој миљон за кампања и да се вратиме у 90тите, ебати среќата.
Бетмен, лично го знам. И знам дека не е интелекуталец, кога веќе зборуваме. Ова другиве, кој кажа дека се интелектуалци? Само ја подржаа шарената револуција, никој не им лепи етикета интелектуалец, тоа е позната особина на ДПМНЕ.Не е точно, Бетмен е сељачиште и не ја поддржа Шарената револуција.
Но затоа вистинските интелектуалци како Боки 13, Бојан Јовановски и Боки ЕУ ја поддржаа.
А да, исто и Петрит Сарачини излезе со поддршка...
Сами си се нарекоа...Има разлика, излегоа млади, или популарно наречени во Македонија, соросоиди. А за интелектуалците, ете кај нив Карлеуша, кај нас Бетмен.
И ај сега Халкидики спиновиНе е точно, Бетмен е сељачиште и не ја поддржа Шарената револуција.
Но затоа вистинските интелектуалци како Боки 13, Бојан Јовановски и Боки ЕУ ја поддржаа.
А да, исто и Петрит Сарачини излезе со поддршка...
Пола миниситри и функционери се/биле активисти на СОРОС, зошто тоа не го постираш? А да, тогаш со култура се занимавал СОРОС.Сами си се нарекоа...
Видиш како знаеш...Пола миниситри и функционери се/биле активисти на СОРОС, зошто тоа не го постираш? А да, тогаш со култура се занимавал СОРОС.
Ако ти ги правиш овие т.н смешки, да ти кажам дека ич немаш талент. Ако ги наоѓаш на друго место, кажи му го тоа на авторот.Ај уште да се насмееме..
Ако се договореа тогаш, сега Заев ќе си беше на власт. Ниту некакви снимки ќе излезеа, ниту СЈО ќе имаше ниту ништо. Сега да добие Заев гаранции дека ќе владее без проблем во наредниве неколку години уште утре ќе го укини СЈОПријателе, од тоа што зајко ги прикриваше снимките на дуи се гледа каков план има.Сигурно ако му беше до правдина ќе ги пуштеше и тие за сите што правеле криминали да скапат во затвор.Само да не заборавиме, наместо да го направи тоа тој прво појде да уценува.Спасител од светски размери е тоа.Само знаеш што е разликата помеѓу сендвичарите како што ги нарекувати и вас шарените??? Сендвичарите се ''прелажале'' на подлабока лага за разлика од вас шарените кои што наседнавте на најплитката лага во историјата на РМ.