Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Драги форумџии:) би сакал да ви поставам едно интимно прашање. Дали имате искутво со спортски амортизери? Сакам да направаме upgrade со Bilstein b12 pro kit, само ме плаши една работа, во тој случај би бил понизок за 25-30мм, И незнам какви последици би настанале на нашите супер ''мазни'' патишта... На нет може да се најде за Германија, Италија искуства... само мене ме интересира што би се случило тука. Ви благодарам :)

Драги форумџии:) би сакал да ви поставам едно интимно прашање. Дали имате искутво со спортски амортизери? Сакам да направаме upgrade со Bilstein b12 pro kit, само ме плаши една работа, во тој случај би бил понизок за 25-30мм, И незнам какви последици би настанале на нашите супер ''мазни'' патишта... На нет може да се најде за Германија, Италија искуства... само мене ме интересира што би се случило тука. Ви благодарам :)

Ke go osetis sekoe dupce i neramnina na patot, otprilika toa

Не би требало да е така, него прашувам да не имал некој искуство конкретно со овој сет

Дечки ваше мислење за Kia Ceed 2008/09? И генерално за Kia колите? Дали ова би ми била подобра опција од на пример Opel Astra 2005/06?

Правел ли некој/има искуство со SMD LED конверзија ?

Од вака да дојди вака.

Се занимавам со ЛЕД Сијалички, доста сум продал и негде сум наместил, конкретно за промена на овие сијалички е доста пипаво. Ти требаат Т5 B8.5D сијалички за ова возило, барај со 5050 smd диода, доколку сакаш светлината да ти биде иста или нијанса посилна. Белата боја ти е најдобра за очи (воедно и посилна од халогената), плава и црвена сметаат при возење на неосветлени патишта, чисто информативни да си имаш во предвид.

Дечки ваше мислење за Kia Ceed 2008/09? И генерално за Kia колите? Дали ова би ми била подобра опција од на пример Opel Astra 2005/06?

Возам втора Киа, од претходната бев задоволен па ради тоа земав повторно, освен редовни сервиси и промена на потрошен материјал, други проблеми сум немал.

Бензинците Ceed колку што знам се одлични.

доколку астрата е ГТЦ сигурно не, земи ГТЦ, стави и фолии = бомбона.

Во план сум да земам опел астра Х 2005-2006 година. Се двоумам помеѓу дизел варијанта 1,7 cdti исузу мотор и 1.9 cdti.. Некој да сподели искуство, некој совет да даде .. Ви благодарам.

Во план сум да земам опел астра Х 2005-2006 година. Се двоумам помеѓу дизел варијанта 1,7 cdti исузу мотор и 1.9 cdti.. Некој да сподели искуство, некој совет да даде .. Ви благодарам.
imam vozeno 17 td isuzu, mislam deka podobar motor ne postoi od isuzu.

Веќе 4 месеци си возам опел астра х 1.7 цдти 2006 г 100 ПС и презадоволен сум тивок и жилав мотор досега не ми се пријавил некој проблем.

Се занимавам со ЛЕД Сијалички, доста сум продал и негде сум наместил, конкретно за промена на овие сијалички е доста пипаво. Ти требаат Т5 B8.5D сијалички за ова возило, барај со 5050 smd диода, доколку сакаш светлината да ти биде иста или нијанса посилна. Белата боја ти е најдобра за очи (воедно и посилна од халогената), плава и црвена сметаат при возење на неосветлени патишта, чисто информативни да си имаш во предвид.
.

На интернет го има целиот кит сјалички ( дугмиња на врата, радио, клима , шал таблата) и чини околу 49 EUR. Дали ти би се нафатил за промена на сјаличките и колку е цената?
.[/QUOTE]

На интернет го има целиот кит сјалички ( дугмиња на врата, радио, клима , шал таблата) и чини околу 49 EUR. Дали ти би се нафатил за промена на сјаличките и колку е цената?
.
[/QUOTE]

Не друже, моментално сум со други работни обврски и со сијаличкиве сум на пауза. Скапо ти е 49€, види си моделите и набави си ги од друго место, максимум 1,000 денари би ти биле комплет тие сијалички што сакаш да ги замениш.

Веќе 4 месеци си возам опел астра х 1.7 цдти 2006 г 100 ПС и презадоволен сум тивок и жилав мотор досега не ми се пријавил некој проблем.

И сега возам исузу во астра Ф моделот и сум презадоволен.. Најверојатно повторно ќе биде истиот избор :)

Разгледував на реклама5 појќе огласи, ќе постирам неколку ако можи некој совет и мислење од ваша страна:

1. Volkswagen Passat '95 - Benzin/Plin, гледав спецификации колава е 101кс ама има мотор со 8 вентили.

2. Wolkswagen passat '94 - Benzin/Plin

3. Wolkswagen Passat 1.9 TDI '94, не е регистрирана.

4. Volkswagen Golf 4 1.9 TDI '96

5. Audi A4 1.9 TDI '97
na site koli realnata cena e -50%[DOUBLEPOST=1491160617][/DOUBLEPOST]
Добро бе никој ли не се разбира во Пежо :D
sto te maci[DOUBLEPOST=1491160918][/DOUBLEPOST]

odi vo autolider se naoga vo gazi baba

Последно уредено:
Дали годишниот зелен картон важи до регистрација или се продолжува ако го имаш покасно извадено?
Пр. Регистрацијата ми завршува сега во април, ЗК годишен извадив лани јуни

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom