Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали годишниот зелен картон важи до регистрација или се продолжува ако го имаш покасно извадено?
Пр. Регистрацијата ми завршува сега во април, ЗК годишен извадив лани јуни
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
zemav pred 2 dena Audi A3 2.0 2003 god nemozam da vidam kade se tura hidraulik za volanot dali bi mozele da mi objasnite pozzz
ako izvadis zelen karton po registracija ke ti vazi do slednata registracija,osven ako nema opcija da izvadis sa eden mesecДали годишниот зелен картон важи до регистрација или се продолжува ако го имаш покасно извадено?
Пр. Регистрацијата ми завршува сега во април, ЗК годишен извадив лани јуни
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
kade li da go najdam kapaceto za turajne na hidrol za volan se raboti za Audi A3 2.0 2003 god ...ima za voda za brisaci i za glicerin ...
Друже, зависи кој мотор те интересира, 1.6 ХДИ не ги фалат многу, мој пријател додуша имаше и супер беше количето, 2.0ХДИ 110кс немаш промашај.Fringe што можеш да ми кажеш за Пежо 307 или 407,секое мислење е добредојдено![]()
Ова е за 307 или 407? Пошто мој пријател има 307 1.6 ХДИ и сега засега е топ,но мене ме загрижуваат поделените мислења за 407 1.6 ХДИ...што имам прашувано луѓе долгогодишни корисници на Пежо велат дека 407 е погодена машина,а од друга страна пак што имам прашувано механичари велат дека ако ми се расипа само да ја паркирам и да си ја гледамДруже, зависи кој мотор те интересира, 1.6 ХДИ не ги фалат многу, мој пријател додуша имаше и супер беше количето, 2.0ХДИ 110кс немаш промашај.
Истиот мотор е, го викаат како јадач на турбини, еве некои членови на форумот се подобро запознаени, тој е моторот 2004-2006 година мислам, истиот го има и во Форд Фокус. Иначе 2.0 ти е најдобар.Ова е за 307 или 407? Пошто мој пријател има 307 1.6 ХДИ и сега засега е топ,но мене ме загрижуваат поделените мислења за 407 1.6 ХДИ...што имам прашувано луѓе долгогодишни корисници на Пежо велат дека 407 е погодена машина,а од друга страна пак што имам прашувано механичари велат дека ако ми се расипа само да ја паркирам и да си ја гледам![]()
Значи 1.6 ХДИ има поголеми шанси за расипување отколку 2.0?Истиот мотор е, го викаат како јадач на турбини, еве некои членови на форумот се подобро запознаени, тој е моторот 2004-2006 година мислам, истиот го има и во Форд Фокус. Иначе 2.0 ти е најдобар.
Да ... друга работа сите што ги гледавме 407мици беа со дотрајан замаец, тропаа, тоа да се смени комплет сет доаѓа околу 600 евра ... 2.0 хди 136 коња ти е најдобар ако земаш 407мичка ...Значи 1.6 ХДИ има поголеми шанси за расипување отколку 2.0?
А бензинците се поиздржливи или јок? Сите ми велат дека коцка е ако одам на 407,посигурна варијанта ми била 307Да ... друга работа сите што ги гледавме 407мици беа со дотрајан замаец, тропаа, тоа да се смени комплет сет доаѓа околу 600 евра ... 2.0 хди 136 коња ти е најдобар ако земаш 407мичка ...
Ti blagodaram stvarno na odgovorot ,,ali edno me cudese vo mesto izgasnata kolata tesko vrti volanot ..stom ja palam u mesto so eden prst se vrti volanot toa ne mi bese jasno ..kaj FAP i izgasnat izapalen vo mesto tesko vrti volanot ...pozzzNema servo ovaa,mehanicki volan ima, kako FAP.Ili si tolkav idiot ili te mrzi da razmislis I da razburickas samiot,kako moze da ne mozes da najdes matik kaj se dotura.