ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Нема поента да се оди по Мбапе...уште од сеа гледам дека страшно ја билдаат цената за дете, буквално утре може да има тешка повреда и тоа да биде тоа.Ако веќе се спремни толку пари да даваат, подобро Мбапе кој може да игра и крило и напаѓач. Но ќе биде голема борбата за него така да се зависи играчот што ќе одлучи. Ќе биде еден од најдобрите. Барем нека пробаат да го ангажираат па играчот ќе си одлучи дали Баерн, Реал, Барса или ПЛ тим.
Бернардо Силва не е лош, но сум за Мбапе некако. Силва ме потсеќа на Деко во стилот на игра.
Да не ме сфатиш погрешно, и ја сум за Мбапе али сумата која мислам дека ќе биде во игра ќе биде смешна,а мислам дека ќе сакаат голема пара да земат а не со бонуси и додатоци као што го земавме ние Санчез на пример. Што значи у игра ќе бидат Реал, Сити, ПСЖ и толку.
Такада ако треба за Мбапе да се дава 60 70 милиони ондак нема никаква смисла. Подобро да ја платиме клаузулата на Гризман кој е сто пати поискусен играч, и веќе светска класа.
По таа логика сум поише за Бернардо Силва кој е подеднакво добар талент кој секако ќе оди мислам за помалце пари а убеден сум, и се гледа уште сега дека ќе биде светска класа....некоја комбинациа ми е меѓу Хазард и Давид Силва....феноменален играч, страшно интелегентен.
Башка поред него можеме да го земеме и Алексис кој дефинитивно ќе си оди од Арсенал и за цената на Мбапе да земеме двајца топ играчи.