DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.564
- Поени од реакции
- 4.528
Syn напиша пост користејќи кирилица
Поверојатно е да загризаат за Перишич. Него и не би да го продадат, поготово не за под 50М. Ама затоа Брозович, се што е над 25М е ќар до гуша.Јас како што читав за Перишич нуделе 40м.
Sent from my 6045Y using Tapatalk
Заради ова, Балотели гние у Ница. Истото ќе му се деси и на овој осмоодделенецов. Спореди го Брозович со Гаљардини или било кој друг играч од нашата средина. Моментално, најслаб е.Да бе за нас ќар се 25М, а за некои анонимуси кои незнат да се состават со топката не е ќар да се шиткат по 50М.
Брозо е добар играч, и врши голема работа, ако му се игра знае да направи голема разлика на теренот. Глуп е Мурињо и скаутите на Манчестер што се заинтересира за него, нели, бидејќи тука имаме некои експерти кои знаат повеќе од нив, се што игра во Интер не вреди повеќе од 20М, типичен лузерски менталитет.
И уште не совладал основни поими у фудбал, кога води топка да не глеа у земја.Ја ти кажувам дека нема потреба да се праи таква споредба. Онака бе само спомнав, пошто масовно се дрка по изгубеното играчиште Кутињо а Ковачиќ се ословува со вечиот талент-иако овој надимак треба да го има бразилецот на кого сеуште му е страв да влезе у дуел.
Иди у Серија А бро, тазе диЗкусија.И уште не совладал основни поими у фудбал, кога води топка да не глеа у земја.
Таму сум гољо мој.Иди у Серија А бро, тазе диЗкусија.
Да те ебе @Del BoyТаму сум гољо мој.