DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.564
- Поени од реакции
- 4.528
У никој случај не би го вратил. Нека иде таму у Тотенхем
Дали проба да го споредуваш Ковачич со Кутињо или сакаше само интересен да се напраиш ?Вечниот талент Ковачиќ а дркаат на Кутињо : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
А има ли потреба Ковачиќ да се споредува со Кутињо?Дали проба да го споредуваш Ковачич со Кутињо или сакаше само интересен да се напраиш ?
Tи кажи,ти ги уклопи во една реченица,поима неам што ти беше поентатаА има ли потреба Ковачиќ да се споредува со Кутињо?
Ја ти кажувам дека нема потреба да се праи таква споредба. Онака бе само спомнав, пошто масовно се дрка по изгубеното играчиште Кутињо а Ковачиќ се ословува со вечиот талент-иако овој надимак треба да го има бразилецот на кого сеуште му е страв да влезе у дуел.Tи кажи,ти ги уклопи во една реченица,поима неам што ти беше поентата
Лол. На моменти си скоро ретардиран ко Бјанконеро Веро со вакви глупи постови пер.Ја ти кажувам дека нема потреба да се праи таква споредба. Онака бе само спомнав, пошто масовно се дрка по изгубеното играчиште Кутињо а Ковачиќ се ословува со вечиот талент-иако овој надимак треба да го има бразилецот на кого сеуште му е страв да влезе у дуел.
А за што треба да го сметаме Кутињо жити се?Лол. На моменти си скоро ретардиран ко Бјанконеро Веро со вакви глупи постови пер.
Озбилно Кутињо го сметаш за вечен талент?
За играчиште пошо за Ковачич реално тоа и е .... Играчиште!А за што треба да го сметаме Кутињо жити се?
На Ковачич во игра му е страв да влезе уште.Ја ти кажувам дека нема потреба да се праи таква споредба. Онака бе само спомнав, пошто масовно се дрка по изгубеното играчиште Кутињо а Ковачиќ се ословува со вечиот талент-иако овој надимак треба да го има бразилецот на кого сеуште му е страв да влезе у дуел.
После јас сум бил ретардиран.За играчиште пошо за Ковачич реално тоа и е .... Играчиште!
Белимбеговец, не го пуши - Кој фактор е Ковачич бе? пичлеме мало усташко - битно бацуваше дресови на тренинг пфффПосле јас сум бил ретардиран.
Кутињо играчиште......