Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај сиктар, и оф топик да е ова морам да се пожалам.
Го чекам JOHN WALL + на ливче над 22.5 и тој комција прво полувреме 0 ПОЕНИ, АЛООО 0 поени.
цццц
Едмунд гнасо, умри.
Го чекам за добивка, 6-2 5-3 води, без ниту еден претрпен брејк до моментот, губи сервис, 6-2 5-4. Следниот гем сервира факинг Доналдсон (непогрешливи во продолжетокот од мечот), сервира за 5-5, но 0-40 и 3 брејк топки (меч топки за Едмунд), не ги користи.
Краен резултат 6-2 6-7 2-6. :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:
еве и овој пред мене, ццц шо се дешава бе.

Го чекам JOHN WALL + на ливче над 22.5 и тој комција прво полувреме 0 ПОЕНИ, АЛООО 0 поени.
цццц

еве и овој пред мене, ццц шо се дешава бе.
41 квота беше Доналдсон да го сврти мечот на 6-2 5-3..... :)

Да тепа Бушар? Ако да тогаш си во интересна игра.
Не, да изгуби.Како што се на резултати ти ги кажувам.Ја фатив незе и Троицки 1,последен го чекам Смичек (или како и дасе чита) да победи.

цццц

.

Да дадеше еден кош прво полувреме сега добитен ќе беше :pos:

Да дадеше еден кош прво полувреме сега добитен ќе беше :pos:

Поради него уште не спијам бе, 4 саат отиде за јас да се молам кошеви да даде, му ебам тоа црната глава. Гомнар, како да ми гледа у ливчето.

Поради него уште не спијам бе, 4 саат отиде за јас да се молам кошеви да даде, му ебам тоа црната глава. Гомнар, како да ми гледа у ливчето.

Mene namesto Portis mi go kucale Rondo,koga vidov veke kasno bese ..nit storniranje ni nisto ..a nivna greska .al i ja sum kriv koga ne proveruvam,a najubo im gi pisav sifrite,no nabrzina zastanav da gi kucam,nadvor imase pajak,sobirase koli ..ti ibam srekata pokvarena ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сфатив дека подобро е 2-3 тениси да ги туриш Г+ на илјадарче отколку да ги играш конечен...

Сфатив дека подобро е 2-3 тениси да ги туриш Г+ на илјадарче отколку да ги играш конечен...

Џaбе брaт, aкo немaш среќa или oни дa те пoгoдaт, aкo сaкaш и нa месечинaтa се кaчи...

Сaмo среќa дa те прaти...

Пaзи шo ми се случувa, веќе месец денa си игрaм oртaчки сo другaр, пo 5-6кoмбинaции пo термини. Петoк дентa 1кoмбинaцијa, петoк нoќтa кoмбинaцијa, сaбoтaтa 5-6 кoмбинaции кaкo и неделaтa 5-6кoмбинaции.
3нaтпревaри, нa еден тикет ги игрaме 2+првo пoлувреме, 3+ПП, ГГи3+ПП, и Т1илиТ2 2+ПП, секoј тикет гo пуштaме нa пo 100 или 200 денaри вo зaвиснoст oд кoефициентoт, дoбивките се движaт oд 3000 дo 100 000 денaри.

Неделaтa нoќниoт термин беa Рoмa, ПСЖ и Бaрсa, му рекoв дa ги пушти, нo пoрaди сплет нa oкoлнoсти не успеa.
И пoгoди штo Рoмa-Сaсуoлo 2-1 нa пoл, ПСЖ-Лиoн 2-1пoл, Бaрсa 2-2пoлувреме.

Вкупнo oкoлу 100 000 денaри дoбивкa, тoa е тoј клaдиoничaрски зaкoн, a дa ги имaвме пуштенo тикетите, сите ќе.беa 0-0 пoлувреме.

Во спортлајф за Колумбија 1 и 3+ е 1.37коефициентот, а само за 3+ е 1.4
Му посакувам на сите глупави суштества што ќе ја изиграат 1 и 3+ да има заврши 2:2,не за друго туку затоа што се глупави и не гледаат основни работи.[DOUBLEPOST=1490283240][/DOUBLEPOST]Радванска 2:0
Колумбија 3+
@2.31
10к

Последно уредено:
Да не знае некој зошто ги прекинаа сите тениски натпревари во Мајами?

Да не знае некој зошто ги прекинаа сите тениски натпревари во Мајами?

Најверојатно дожд.[DOUBLEPOST=1490305890][/DOUBLEPOST]Туку ова сеуште се квалификации , утре ли е првото коло?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom