D
Daedalus
Гостин
Не е. The Sacrifice, Диви Јагоди, Торинскиот Коњ и The Wind Rises.На кои филмови ако не е тајна?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е. The Sacrifice, Диви Јагоди, Торинскиот Коњ и The Wind Rises.На кои филмови ако не е тајна?
Бубач беНе знам зошто уште се тупи со скаливе кога одамна имаме тука установено дека сите скали ни се индивидуални и оценките се ориентациони. Јас од 6ка филм сум задоволна колку со 6ка на факултет, ич.
Вреди да се погледне Doctor Strange? Mу се спремам мн време ама некако сите разочарани ми беа од него ....![]()
Вреди да се погледне Doctor Strange? Mу се спремам мн време ама некако сите разочарани ми беа од него ....![]()
Ова е максимумот што филмот може да го понуди, остатокот е исто ко да гледаш Авенџерс или Суисајд Скуад.Вреди да се погледне Doctor Strange? Mу се спремам мн време ама некако сите разочарани ми беа од него ....![]()
Да.Претпоставувам за ова неопходно е активиран акаунт на Pickbox?
The Revenant
Второ, ова е филмски класик, значи не зборам за филм за кој викаш бил добар и го забораваш после две недели. Ова е буквално филмски класик ко да речеме Once upon a time in America или Кум 1.
Ахам, а кој од поновиве филмови би можел да биде филмски класик, или по дифолт се е срање од седумдесдруга наваму?Немој бе човеку неее. Кум и Серџо Леоне ги стави во иста реченица со овој.
Once Upon a Time in America е нешто невидено, нешто кое остава без коментар. Исто и Кум.
Не реков дека е се срање, ама со тие филмови никој не може да се мери, од овие поновиве 2010 па навака.Ахам, а кој од поновиве филмови би можел да биде филмски класик, или по дифолт се е срање од седумдесдруга наваму?
Да.
И замисли, тоа го пишува уште во втората реченица од текстот!?
Birdman, True Grit, War Horse, 12 Years a Slave, The Turin Horse, Leviathan.Не реков дека е се срање, ама со тие филмови никој не може да се мери, од овие поновиве 2010 па навака.
Јас ова ќе го сфатам како заебанција. Бидејќи мислење каде Birdman и 12 Years a Slave се рамнат со Godfather i Once Upon a Time in America не е сериозно.Birdman, True Grit, War Horse, 12 Years a Slave, The Turin Horse, Leviathan.