Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Нишиока моронов дури го играв да губит успеа да ги тепат на Бердих,Сок итн сеа од Томпсон ке го јајт ебам му жолтото копиле
Лександ 1и5+ 3.30
Ретардиран до таму и назад, а уште кога го имаш врзан на тикет со МекХејл, е тоа е убиство, курвава успеа да прокоцка 5-2 со дупли брејк, 5-4 серва и 40-0, 6-5 сервис за меч по трет пат, сет топка и тука... неискористена. Тајбрејк ладно го изгуби 2-7.

Mozi da se stornira tiket u zlatna ?
Uplateno pred 3/4 saata ..
Znam deka ima moznost,nego u toa uplatno mesto raboti edna drolja,nejke da cue za toa ..inace na drugi uplatni mesta,kade i prvpat sum uplatil,stornirale ..care ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ретардиран до таму и назад, а уште кога го имаш врзан на тикет со МекХејл, е тоа е убиство, курвава успеа да прокоцка 5-2 со дупли брејк, 5-4 серва и 40-0, 6-5 сервис за меч по трет пат, сет топка и тука... неискористена. Тајбрејк ладно го изгуби 2-7.
Хахаа ги имам и двајцата ама ме еба босна 3+ па сега поправно
Лександ 5+
Ѕвезда 1
Троицки 1
Едмунд 1
Валенсија 1

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Веќе е касно да ти пишам, тоа е џа-бу на граници многу и не се игра реално. Бушар годинава игра криминално, барем за трите врзани порази. Еве гледам и сега губи со брејк од Барти.

Бушар ти ебам сакатата !! два сервис гема ги губи по ред и сакаш на крај да победи море мрш кој им дал на жениве право да се бават со спорт !

Бушар , Векич и оваа Остапенко се се тоа курвички шо одат да се бушат по турнирите , ги боли за тенисот. Среќа одиграв само за 10 евра.

Evans.... prv set top pocnue i go jade posle od escobedo mi dava tronka nadez vo 2r set... 3 set gubi brejk i ne iskoristuva brejk topka za rebreak... normalno gubi od escobedo za dobivka...

Едмунд гнасо, умри.
Го чекам за добивка, 6-2 5-3 води, без ниту еден претрпен брејк до моментот, губи сервис, 6-2 5-4. Следниот гем сервира факинг Доналдсон (непогрешливи во продолжетокот од мечот), сервира за 5-5, но 0-40 и 3 брејк топки (меч топки за Едмунд), не ги користи.
Краен резултат 6-2 6-7 2-6. :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom