Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
sport bili se vraca da upropasti jos nesto isto kosto je upropastio balkan mediju ,padobranac[DOUBLEPOST=1490097172][/DOUBLEPOST]
nijje ni to drug ovo ti je ko droga kad pocnes neznas stati[DOUBLEPOST=1490097262][/DOUBLEPOST]
cak si dobio pjesmu hahahaha ,heheh dzaba brisanje sve ima uslikano hahahahahaha[DOUBLEPOST=1490097336][/DOUBLEPOST]
odlicno radi ,hvala na info[DOUBLEPOST=1490097546][/DOUBLEPOST]
U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.
On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.
Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.
Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.
Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.
Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.
Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.
pjesma sa drugog foruma ,hahahah ludnica[DOUBLEPOST=1490098111][/DOUBLEPOST]moglo se i ovako napisati ,a ne vrijedati covjeka ,koji nije strucnjak za iptv
uz nocnu vatru se pricalo
onaj iz susjednog sela atutun ,
vadi liste iz carobne kutije
prozvase ga carobnjakom.to mu prijalo
odjednom je postao vazan
cak vazniji od postara koji
je imao novo biciklo .i odjednom jednog dana
iz carobne kutije prestase liste ,samo neki duboki glas ,
sta to radis ,jado crni.hoces u rupu ko mi
atutun rece necu u rupu ,nijesam ja kriv ,dadose mi scaner u ruke
nek oni idu u rupu ,oni su ,od dzavolijeg posla.
i tako u selu zavlada cudan neki mir,sve se vratilo na staro ,
postar je sad opet g;avni ,'
nekaze se djaba toljaga iz raja izasla
72295581dcd1.gif

i ovo ,ima smisla
Bitno da za vas kolega je. Budući da ste ovako reagirali, vidi se da vrijedi ona nas pečinaca, da gdje ima dima ima i vatre. Ne razumijem samo śto ste vi reagirali kada vas niti vaše alate ni jednom rječju nisam spomenuo.
Hahaha legendo dobar ti je ovaj tvoji remix na pesmu,samo naprijed drug imas moju poddrsku :))

Sve lijepo rečeno kolega internacional, no da vidite još i ppruke koje sam dobio tamo na pm, toliko o kulturnoj komunikaciji uz poštivanje i uvažavanje svih članova. Ponavljam, nije mi jasno što su toliku strku digli oko nekoga tko je po njima lud, pečinac, priznajem, ja sam puki amater na ovom polju, no ja sam samo javno iznio svoje viđenje, a oni, koji se toliko kunu da pomažu i uče druge su me popljuvali i vrijeđali. No neću više o tom, dovoljno je razglabanja i uvreda bilo. Odoh ja natrag u svoju pećinu trebiti viruse iz kompa kako mi je sugerirao jedan od članova.

zamolio bi ljude dobre volje dali neko ima shvabe listu jer me vise sram uvjek od internacionale da trazim iako ga postujem cjenim itd
bio bi zahvalan ako mi neko od clanova posalje na pm
svima pozdrav i lijep dan.

dao si ti ovde zanimljiva zapazanja i dobro postavio pitanje i
sve bi ovo bilo realno da sam sebe nisi pokopo ovim delom
i ti umesto da se manes svega ovog ti odma brze bolje po zabrani posetis dva foruma kojima bi ne bi smeo ni prici da si dobio zabranu.
Mada te do nekle treba poslusati i ako jos uvek mi ovake stvari ne shvatamo ozbiljno
sa ovakvim stvarima uvek treba paziti sta radis nikad se nezna ko sta belezi i kad ti to moze doci na naplatu.
Sta mislite da li je ovo cin hrabrog pojedinca koji se zrtvovo za sve nas uprkos zabrani da nas upozori
ili vlasnik jednog od ovih iptvija kom ste zagorcali zivot skeniranjem.
Nigdje nisam naveo da ne smijem pristupiti niti jednom forumu, netu opčenito već sam slikovito naveo da mi ostaju samo yt i fb. Sve što ima vezu sa slanjem kriptiranih paketa, rečeno mi je da će me blokirati. A to da sam restrimer, e to mačku o rep. Na računalu su mi svježi windowsi, samo skeneri koje sam skinuo i onda ne stoji tvrdnja o virusima.Ponavljam, samo sam iznio svoje iskustvo i mišljenje, a svatkom ostavljam da sudi o tom. Možda sam u krivu, a možda i ne, vrijeme će pokazati.[DOUBLEPOST=1490114160][/DOUBLEPOST]
samo padobranac..........ne bas bistar............prvo skine skenere............ pinguje server sa kombom od 1.000.000 imena i onda kad mu provajder kaze da prestane on se probudi..................zar ste mislili da prodjete nekaznjeno??? skeneri jesu sranje.............nikakve koristi od njih..................sve to moze skinuti i chrome download i vlc.............zar nije internacionalac to prvi govorio???

zamisli da provaljujes na kajgana forum??? facebook??? youtube??? banku??? cia??? zar ste toliko glupi??? naravno da ce provajder primetit kad silujete neciji server i kad sa vase ip adrese dolaze isti zahtevi...........

svi ste mislili eto vam lakih listi.................dobili ste tacno ono sto ste trazili...............
Nisu svi informatički pismeni i upučeni u ovu tematiku, javno objavljivanje alata bez ikakvog upozorenja o mogućim posljedicama samo još više potkrepljuje moju sumnju da je sve to nećiji interes

Последно уредено:
samo padobranac..........ne bas bistar............prvo skine skenere............ pinguje server sa kombom od 1.000.000 imena i onda kad mu provajder kaze da prestane on se probudi..................zar ste mislili da prodjete nekaznjeno??? skeneri jesu sranje.............nikakve koristi od njih..................sve to moze skinuti i chrome download i vlc.............zar nije internacionalac to prvi govorio???

zamisli da provaljujes na kajgana forum??? facebook??? youtube??? banku??? cia???zar ste toliko glupi??? naravno da ce provajder primetit kad silujete neciji server i kad sa vase ip adrese dolaze isti zahtevi...........

svi ste mislili eto vam lakih listi.................dobili ste tacno ono sto ste trazili...............
Dobro kazes bas zato sto nisu svi strucni ovo javno izbicavanje skenera koji se ovako lako koristi u opste nije dobro za onaj Sentry MBA ipak je trebalo malo znanja da bi se koristio a za ove a ma bas nikako znanje ne treba da bi koristio i ako opet 99% nas nikad nista nece naci
posto nece znati da sastavi combo.
zamisli da provaljujes na kajgana forum??? facebook??? youtube??? banku??? cia???
bar meni nije tesko zamisliti garant je i to neki bistri um pokuso e tad ce mo tek zapasti nekom kome ne bi trebali za oko

pa dajmu sto zasluzuje jednu zutu bananu

Opet nova inacica pa provjerite koja su poboljsanja
IPTV Playlist Checker v1.0.7
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/03/iptv-playlist-checker-v107.html
izgleda i ovaj sad posta dobar skener posto sad i za njega treba pass kog nigde nema jeli ko odvas pusto stare verzije kroz virustotal posto ne umem sam da procenim da li su opasni za koristenje ali kad 39 antivirusa od 58 pokaze da su opasni moram da se zapitam sta ne valja

o kakvom silovanju ,ti si ,izbacio server koji nije bio javan koji je radio super ,ti si po zadatku ovdje ,i ne prdi vise zivota ti
Postovanjd . Jedini si ti sto si mi do sada slao liste. Sada bas nemam nista, pa ako imas neku nasu listu da mi posaljes. Hvala na svemu do sada.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom