admini ban za svako prepucavanje među članovima foruma , napravite red ili dajte mene za admina pa ču ga ja napravit
sutra se vrača sport bili opet če biti listi , ubistvu več danas ura prošla več preko 00.00[DOUBLEPOST=1490065115][/DOUBLEPOST]
@international javi se na skayp ,primi me ili me dodaj ,novi skayp : marjan jurca , imam jednu vaznu obavjest zatebe u vezi programa imam nesto extra samo zatebe drug

, sredio mi jedan drug ali neče da bude đabe

sport bili se vraca da upropasti jos nesto isto kosto je upropastio balkan mediju ,padobranac[DOUBLEPOST=1490097172][/DOUBLEPOST]
sve to stoji...ali za zapadni svijet...
sve to nestoji za one koji nisu tamo...
karikiraću..kad pekar iz nekog sela okolice zenice bude imao placu od 3800 CHF kao onaj u svicarskoj....on nece dolaziti ovdje..otici ce do prvog operatera koji ce mu dati sto on hoce gledati...sa osmjehom ce sve to platiti...
nijje ni to drug ovo ti je ko droga kad pocnes neznas stati[DOUBLEPOST=1490097262][/DOUBLEPOST]
Želim još samo obavijestiti članove ovoga foruma da je iznošenje moga iskustva podiglo prašinu na susjednom forumu, pa sada neka svatko donosi svoje zaključke i mišljenja
cak si dobio pjesmu hahahaha ,heheh dzaba brisanje sve ima uslikano hahahahahaha[DOUBLEPOST=1490097336][/DOUBLEPOST]
Svi arene sport i sport klub kanale moze se gledati ovde :
https://tvshqip.tv/channel/sky-sport-2/
odlicno radi ,hvala na info[DOUBLEPOST=1490097546][/DOUBLEPOST]
Želim još samo obavijestiti članove ovoga foruma da je iznošenje moga iskustva podiglo prašinu na susjednom forumu, pa sada neka svatko donosi svoje zaključke i mišljenja
U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.
On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.
Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.
Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.
Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.
Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.
Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.
pjesma sa drugog foruma ,hahahah ludnica[DOUBLEPOST=1490098111][/DOUBLEPOST]moglo se i ovako napisati ,a ne vrijedati covjeka ,koji nije strucnjak za iptv
uz nocnu vatru se pricalo
onaj iz susjednog sela atutun ,
vadi liste iz carobne kutije
prozvase ga carobnjakom.to mu prijalo
odjednom je postao vazan
cak vazniji od postara koji
je imao novo biciklo .i odjednom jednog dana
iz carobne kutije prestase liste ,samo neki duboki glas ,
sta to radis ,jado crni.hoces u rupu ko mi
atutun rece necu u rupu ,nijesam ja kriv ,dadose mi scaner u ruke
nek oni idu u rupu ,oni su ,od dzavolijeg posla.
i tako u selu zavlada cudan neki mir,sve se vratilo na staro ,
postar je sad opet g;avni ,'
nekaze se djaba toljaga iz raja izasla
i ovo ,ima smisla
Bitno da za vas kolega je. Budući da ste ovako reagirali, vidi se da vrijedi ona nas pečinaca, da gdje ima dima ima i vatre. Ne razumijem samo śto ste vi reagirali kada vas niti vaše alate ni jednom rječju nisam spomenuo.