Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Htio bi da podijelim svoje iskustvo vezano za skeniranje, tako da i novopečeni skener lovci znaju što ih čeka i sa čime imaju posla. Naime, i sam sam se okušao u skeniranju sa javno objavljenim alatima i u početku je išlo solidno, pronalazio sam liste i sve ok. No međutim, ubrzo nakon toga, samo što bi uključio skener, bilo koji, jer sam ih sve isprobao, bez obzira koristio li proxy ili ne, imao uključen VPN ili ne, dolazilo bi do prekida interneta, baniranja moje IP te bi morao vršiti rekonekciju rutera od interneta itd. kako bi ponovo uspostavio vezu sa internetom. Obratio sam se svom Internet provajderu misleći kako je kod njih problem i da mi do pucanja neta dolazi od njihove strane, a isto tako sam potražio pomoć i na forumima koji se bave ovom tematikom gdje sam došao do poražavajućih saznanja. Saznao sam da "igrajući se" sa skenerima zaradio Abuse prijavu, da sada sa svojim netom smijem otići samo na Youtube i FB, a da svako daljnje igranje sa skenerima i sl. može dovesti do prekida usluge. I ne samo to, ovisno o šteti koju sam napravio mogao bi svijet gledati sa one strane rešetaka, vjerujem da ste shvatili na što mislim. E sada, zašto je to tako, zašto su ti alati javno objavljeni, u trenutku kada počinju uhićenja osoba po čitavom regionu, a koji su se time bavili pokušajte zaključiti sami. Mislim da netko na taj način pokušava skrenuti pozornost sa sebe kako bi službe gonjenja bile okrenute prema trenutnim skener lovcima, a oni prošli neokrznuti. Naglašavam prije svega, ovo je moje iskustvo, saznanja do kojih sam došao i moj stav o tome, nikoga ne optužujem niti ne prozivam za ništa, neka svatko radi što ga je volja, a ja znam što mi je činiti.
Prijateljski pozdrav svim članovima ovoga foruma!

Kaj nas samo za mito, korupcija i za izbori gi fakaat vrapcinjata. Toa e aktuelno.Se e mozno utre doaga edno vrapce treba da go precekame so jajca i Kamenja i kloci. P. S-Nikoj ne te tera so sila da simnuvas nisto od nikoj forum, toa e sosema tvoja licna odluka.

ti kad postavis sve ok.......... nista nisi unistio.......... ti mozes sve ok........moras se dokazat???......iz prkosa white_spirit??? kao ono imam ja bolje i veci......

pa sta ti bre uradi??? isto sto i on i onda ti koji postavi listu od 1000 konekcija javno nekom govoris da salje na pp.......ko bre ovde koga???

kralj se smije jer je boki postavio listu od 20000 konekcija a u njoj TR kanali.........jel tako kralju???

http://ip.openfor.tv:8000/get.php?username=maundyboy&password=KYORFfHrD1&type=m3u

http://afatsum.mine.nu:3838/get.php?username=hilalgoz&password=03032017r&type=m3u&output=mpegts

http://painel.tvdigitalsbl.net:8081/get.php?username=val01&password=0101&type=m3u

http://185.82.110.67:4646/get.php?username=a&password=a&type=m3u
nesmijem se njemu nego ,onome za net tv plus ,hehehehe ,hajde bar jedan dan se uhvati zivota nije sve u zivotu internacional ima i drugih stvari i te sto si objavio opet copy paste daj nesto orginalno ,mozes ti bolje da umalo zaboravih pa ti danas podijeli 800listi ,haahhahaahahahahahahhahahaahaha

Ха ха сега ке ви падне на двајцата нели нетот Абусе 800листи. Другиов 1000 1800листи затоа мене ми снема меморија на мобилниот.Пазете може и Тапаталк го прислушкуваат За убаво нека е доаѓањето на пролет.

Ко прво треба тие да ги испоапсат кој ги држат панелите. Затоа и ги рушат како крушки, секој што има панел знае како да влезе во друг панел.Се е тоа борба меѓу нив (рестримерите) другиве членови се само жртви преку кој ги остваруваат својте планови.Исто како и политичките партии секогаш народот го крка најдебелиот крај.

Htio bi da podijelim svoje iskustvo vezano za skeniranje, tako da i novopečeni skener lovci znaju što ih čeka i sa čime imaju posla. Naime, i sam sam se okušao u skeniranju sa javno objavljenim alatima i u početku je išlo solidno, pronalazio sam liste i sve ok. No međutim, ubrzo nakon toga, samo što bi uključio skener, bilo koji, jer sam ih sve isprobao, bez obzira koristio li proxy ili ne, imao uključen VPN ili ne, dolazilo bi do prekida interneta, baniranja moje IP te bi morao vršiti rekonekciju rutera od interneta itd. kako bi ponovo uspostavio vezu sa internetom. Obratio sam se svom Internet provajderu misleći kako je kod njih problem i da mi do pucanja neta dolazi od njihove strane, a isto tako sam potražio pomoć i na forumima koji se bave ovom tematikom gdje sam došao do poražavajućih saznanja. Saznao sam da "igrajući se" sa skenerima zaradio Abuse prijavu, da sada sa svojim netom smijem otići samo na Youtube i FB, a da svako daljnje igranje sa skenerima i sl. može dovesti do prekida usluge. I ne samo to, ovisno o šteti koju sam napravio mogao bi svijet gledati sa one strane rešetaka, vjerujem da ste shvatili na što mislim. E sada, zašto je to tako, zašto su ti alati javno objavljeni, u trenutku kada počinju uhićenja osoba po čitavom regionu, a koji su se time bavili pokušajte zaključiti sami. Mislim da netko na taj način pokušava skrenuti pozornost sa sebe kako bi službe gonjenja bile okrenute prema trenutnim skener lovcima, a oni prošli neokrznuti. Naglašavam prije svega, ovo je moje iskustvo, saznanja do kojih sam došao i moj stav o tome, nikoga ne optužujem niti ne prozivam za ništa, neka svatko radi što ga je volja, a ja znam što mi je činiti.
zato sam ja odavno prestao scanirati .torenti ,popcorn i ostalo opasno sve .niije za zezanje

admini ban za svako prepucavanje među članovima foruma , napravite red ili dajte mene za admina pa ču ga ja napravit

sutra se vrača sport bili opet če biti listi , ubistvu več danas ura prošla več preko 00.00[DOUBLEPOST=1490065115][/DOUBLEPOST]@international javi se na skayp ,primi me ili me dodaj ,novi skayp : marjan jurca , imam jednu vaznu obavjest zatebe u vezi programa imam nesto extra samo zatebe drug:ајнапиво:, sredio mi jedan drug ali neče da bude đabe :zloo::kafence::tvg:

Последно уредено:
Apsolutno te nista nisam razumeo.

Последно уредено:
Želim još samo obavijestiti članove ovoga foruma da je iznošenje moga iskustva podiglo prašinu na susjednom forumu, pa sada neka svatko donosi svoje zaključke i mišljenja

Kogo pravis udren vo mozok samo youtube I facebok mu otvaralo.ako ti raboti chrome se ti raboti.Ne zbori nevistini ti ko da si nekoj premier pa te sledi operatorot.Se znae koj ke naebe koj e car na forumot.Ponekogas e podobro da si obicen graganin,otkolku car ili kral.Neli e car ima prateno 1000listi na clenovite se fali stalno zatoa e car I vlaga po panelite na konkurentnite paneli.

Последно уредено:
Kogo pravis udren vo mozok samo youtube I facebok mu otvaralo.ako ti raboti chrome se ti raboti.Ne zbori nevistini ti ko da si nekoj premier pa te sledi operatorot.Se znae koj ke naebe koj e car na forumot.Ponekogas e podobro da si obicen graganin,otkolku car ili kral.
Nisam rekao da mi samo to dvoje otvara već da se mogu pozdraviti sa torentima, CS i dr. Ne razumijem, ako sve ovo što sam napisao nema zdrave pameti kako tvrdite, što se onda toliko uzbuđujete oko toga, mišljenje jednog pećinca vas ne bi trebalo dirati o biti predmet vašeg interesovanja i rasprave. Ili .....

Kogo pravis udren vo mozok samo youtube I facebok mu otvaralo.ako ti raboti chrome se ti raboti.Ne zbori nevistini ti ko da si nekoj premier pa te sledi operatorot.Se znae koj ke naebe koj e car na forumot.Ponekogas e podobro da si obicen graganin,otkolku car ili kral.Neli e car ima prateno 1000listi na clenovite se fali stalno zatoa e car I vlaga po panelite na konkurentnite paneli.
Pa tebe sve li otvara internet drug.

sve to stoji...ali za zapadni svijet...
sve to nestoji za one koji nisu tamo...
karikiraću..kad pekar iz nekog sela okolice zenice bude imao placu od 3800 CHF kao onaj u svicarskoj....on nece dolaziti ovdje..otici ce do prvog operatera koji ce mu dati sto on hoce gledati...sa osmjehom ce sve to platiti...

Želim još samo obavijestiti članove ovoga foruma da je iznošenje moga iskustva podiglo prašinu na susjednom forumu, pa sada neka svatko donosi svoje zaključke i mišljenja
Iznošenje tvog blesavog iskustva ne vodi ničemu i mogu ti reći da je skeniranje sigurno pa bi bilo bolje da si malo skeniraš comp. I počistiš viruse.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom