Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас одев слична тура. За Виена, можеш да го посетиш ако сакаш Шонбрун, или место него, во Париз да идеш во Версај, демек слични, само Версај поголем е. Како и да е јас бев во Шонбрун, убаво е местото. Јас не бев во Берлин, туку во Минхен и таму бевме во пивница, така да како што ти кажаа обавезно посети пивница во Берлин, не верувам дека е поразлично од Минхен, многу беше јако. За Амстердам, не не носеа во по селцата, строго центарот идевме. Немој да се излажеш во музејот Мадам Тисо да идеш, џабе пари, а ни фигурите не личат баш на вистинските личностиСо Рапсоди и потпишав, сите ги фалат.
Него ајде пишете некои совети за факултативни излети, кои да идам, кои не пошто нема да бидам со јак буџет таму ќе гледам да крпам на многу работи а и реално не ми се оди на се и сешто таму што ќе биде понудено.![]()
За првиот пасус не можам да кажам ништо. За вториот зависи кога ќе идете, претпоставувам април мај, обично тогаш се оди. Земи и тоа и тоа. Некогаш е топло, некогаш свежо.. Поготово во приморските градови. За џепарац исто зависи колку дена идете и каде. Мене со факултативи ме фати 500 евра. Ако се сеќавам факултативите идеа околу 100-150 евра тоа јас што одбрав.јас сакам да прашам некои оттука шо биле на апсолвентска, ако може да ми кажат искуство со РАПСОДИ шо биле, ако има такви дал исте задоволни од нив општо за се ?
ме интересира исто може е смешно, но сепак.....зимска гардероба дали да носам или пролетна гардероба ? наводно јакни носеле зимски шо ми кажаа другарки мои
и од прилика колку џепарац, без факултативните би ми биле доволни да поминам ?
фала однапред
Јас во Мај бев. Во глобала топло беше, ама имаше некои денови ладно. Претежно долги алишта си носиш во автобусот, зашто навечер кога се патува и кога се застанува на паузи е прилично ладно. Јас во глобала износев летни алишта, со тоа што од цел куфер, 3-4 пара алишта искористивво април ќе одиме, почетокот, а ќе одиме на релација од 20 дена, на таа тура
500 евра е самата екскурзија, а за факултативните не знам уште немам информација. Лани вкупно сите ако сакаш да ги посетиш биле околу 300 евра
фала ти сепак![]()
Јас бев во април и тоа тргавме на 1 април. Ладно и врнежливо беше амстердам друго беше оик време . Обавезно посета дизниленд и крстарење по сена ! Дискотеката во Барселона скокнија најпаметно 20 евра е само влез , а пијачките се изгор 11 евра е кокакола па види ти сеа.во април ќе одиме, почетокот, а ќе одиме на релација од 20 дена, на таа тура
500 евра е самата екскурзија, а за факултативните не знам уште немам информација. Лани вкупно сите ако сакаш да ги посетиш биле околу 300 евра
фала ти сепак![]()