- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Баш сега е доста? Досега не беше доста?Затоа доста е попуштање кој прифаќа уцени или попушта на плоштад јавно бесење...
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Баш сега е доста? Досега не беше доста?Затоа доста е попуштање кој прифаќа уцени или попушта на плоштад јавно бесење...
Dosega rabotnoto mesto bese sigurno.Баш сега е доста? Досега не беше доста?
Важи, сега кажи каде да ви инсталираме бесилка за да се бесите, нејсе од вас треба да се почне.Затоа доста е попуштање кој прифаќа уцени или попушта на плоштад јавно бесење...
Сега ајо оваа се дозволи отиде пола Македонија..Баш сега е доста? Досега не беше доста?
Ја не ја прифаќам ти?Важи, сега кажи каде да ви инсталираме бесилка за да се бесите, нејсе од вас треба да се почне.
Ретроградно ќе се суди, и за она до сега што се прифаќало треба да се беси.Ја не ја прифаќам ти?
Не 12 од 1991....Ретроградно ќе се суди, и за она до сега што се прифаќало треба да се беси.
12 години наназад, за памет на идните генерации.
И од ТАТ парите ќе ги вратите можда?Сега ајо оваа се дозволи отиде пола Македонија..
Прво попис па враќање се назад како што беше пред 2001...
@Ilumious можеби?Mислам дека во темава имаше мислење за Бетмен и за неговата фамилија колку пари заработуваат. Ако не сум грешка нека ме цитира некој со таа информација. Фала
Колку што прочитав, мајка му има добиено тендер во износ од 750 илјади евра пред година две. Сега и брат му го вработиле државно.Mислам дека во темава имаше мислење за Бетмен и за неговата фамилија колку пари заработуваат. Ако не сум грешка нека ме цитира некој со таа информација. Фала
Теренот се изборите[DOUBLEPOST=1490041082][/DOUBLEPOST]Едитирано да ја долови фактичката ситуација на терен.
Тебе ти е исто, 12000.Во право си енде е за вас. Мајката ќе ви се ебе.
ne bese vo tie 50-60 so gi abolicirase pretsedatelot.Груевски не е аболициран криминалец.
Не верувам дека за толкава сума се работи ама дека има придобивки, си има. Брат му па од пленум во вмро ако не се лажам и тој беше учесник во протестите. Срамотилаци.Колку што прочитав, мајка му има добиено тендер во износ од 750 илјади евра пред година две. Сега и брат му го вработиле државно.
A-а, не беше, важи!ne bese vo tie 50-60 so gi abolicirase pretsedatelot.
ako ne bil moja greska i se izvinuvam