Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.236
- Поени од реакции
- 3.513
Кој соселани, ти ли?Ќе си ја наполни селската душичка, цел месец ќе раскажува на соселаните каков патриот е.
Со чекирање, со све да биде...а јас утре само тоа ќе праам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој соселани, ти ли?Ќе си ја наполни селската душичка, цел месец ќе раскажува на соселаните каков патриот е.
Со чекирање, со све да биде...а јас утре само тоа ќе праам![]()
..мислам имаш некоја грешка у чекори. Некои виножитасти еу бирократи набедуваат прво некого дека е криминалец, а некои домашни шарени сорос платеници за мали пари им терцираат, па сите у хор бараат да си оди, за да донесат аболициран ас криминалец со тапија кој им ветил дека ќе ја устоличи мегало албанија овде и избрише македонскиот народ од списокот кој нив еве веќе 100 години ги мачи....aboliciran kriminalec da si odi za da dojde drug aboliciran kriminalec do koe deredze dojde makedonija
Груевски не е аболициран криминалец.aboliciran kriminalec da si odi za da dojde drug aboliciran kriminalec do koe deredze dojde makedonija
Хан немал време за бетменот утре...што си мислат тоа тврдите корки небањати, дека ЕУ е јади бурек, па ќе бави некој со нивната агенда за спас на шупакот на паторот?
Колку што знам, единсттвен аболициран е Заев.aboliciran kriminalec da si odi za da dojde drug aboliciran kriminalec do koe deredze dojde makedonija
Ај малку поинаку.Логика шарена
ВМРО прифатило се од платформа освен СЈО и тоа било камен на сопнување за влада..
СДСМ не прифатило ништо малку ке дебатираат и ке прават влада..
А сите Албански партии си кажаа услов за влада е платформа...
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Нема поинаку...Ај малку поинаку.
ДПМНЕне прифати СЈО ама прифати платформа.
СДСМ прифати и СЈО и платформа.
Сите Албански партии кажаа дека со ВМРО е крај на приказната, итоа го знаат и врапчињата во Благоевград, Ниш, Призрен, Кукс и Јанина. Башка тие подалечните.
“Платформата“ ја голтнаа сите патриоти, и дрпмне и сдс.
Енде.
Едитирано да ја долови фактичката ситуација на терен.На Заев не смее да му се дозволи да формира влада, во спротивно.. ендек за нас. Башка што нема легитимитет од администрација.
Во право си енде е за вас. Мајката ќе ви се ебе.На Заев не смее да му се дозволи да формира влада, во спротивно.. енде за нас. Башка што нема легитимитет од мнозинството.
Кај беше 2014 кога ја прогласија Илирида.Нека стои...![]()
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Затоа доста е попуштање кој прифаќа уцени или попушта на плоштад јавно бесење...Кај беше 2014 кога ја прогласија Илирида.
Затаи Зврлевски, некако споро му иде со предметот.