krale
iFrit
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 803
- Поени од реакции
- 254
Никат нема да замени компјутер
Чак ни 50 инчи тв. И квалитета камера
Оу толку е 1980та муабетоф.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги заменува во ист квалитет, но повеќе од доволно за нешто што тие в џеб. Доколку си професионалец купи професионална камера, доколку не си не гледам зошто модерните телефони немаат доволно квалитет за фотографирање во секој момент. Телевизорот ќе те чини повеќе од телефонот а нема 5% од можностите и намените на истиот.
Мене телефонот ми е неопходен, камерата и телевизорот не - затоа не може телефонот да е преценет.
Оу толку е 1980та муабетоф.
највише ми беше за пц то што неможе да го замени , камера и тв се може и без нив да 50-50 се , иако никад нема да биде исто 5 вс 50 инчи гледање тв , спорт , филм , плус смарт телевизорите ги имаат сите можности како и смарт фонот со тоа што нели мобилноста ја нема....[DOUBLEPOST=1489859991][/DOUBLEPOST]
оу извини кажи ми како да 3Д моделирам на ајфонче ? или да играм ЦС ГО ?
Богами ни Наса не може пресметките да ги направи за лансирање.
највише ми беше за пц то што неможе да го замени , камера и тв се може и без нив да 50-50 се , иако никад нема да биде исто 5 вс 50 инчи гледање тв , спорт , филм , плус смарт телевизорите ги имаат сите можности како и смарт фонот со тоа што нели мобилноста ја нема....[DOUBLEPOST=1489859991][/DOUBLEPOST]
оу извини кажи ми како да 3Д моделирам на ајфонче ? или да играм ЦС ГО ?
кажи ми како да 3д моделирам на ајфонче ?
кажи ми како да 3д моделирам на ајфонче ?