Нема таква среќа македонија.Претседателот морам да признаам прав патриот. Во кризна состојба, кај што се повикува на армијата, реши да си ја здува за Азербејџан. А немаме претседател на Собрание што фактички е негова замена во случај на несреќа.
...каква маскирна шема шараш по фаца кога одиш да дивееш у сред Европа???? лозинге, каки или чејен???Да не е и подобро у Сомалија?
Таму барем можеш да земеш калаш и да тераш сам своја правда, овде не смееш збор против мафијашиве да кажеш. Здравството ни е исто, инфраструктурата тука негде. Диво племе у сред Европа сме.
Нови избори, затоа што Грујо има информации кои/како гласал и може да ја стави во сила машинеријата за заплашување и фалц податоците и ќе победи за повеќе пратеници.Нели излезот на кризата беа изборите на 11ти декември? Како сега повторно викаат дека избори се решението? Како може да се решение ако платформата пак им излезе пред нос? Како го замислуваат тоа решение? Не ми е јасно стварно како може тоа да е решение. Или тогаш платформата ќе е супер? Јас сум сигурен ако вмро направеше влада немаше да протестирате туку ќе ќутевте. Па дури тогаш славевте кога Трајко кажа дека се договориле ниеден не излезе да каже да ја отфрлат платформата, не сме будали ние бе, ако вас можат да ве лажат нас не можете. Славевте се палевте леле готови се комуњарите, а за платформата ни збор, а сега најголеми патриоти.
Инаку уште никој не ми кажа зошто Охрид е двојазичен?
Шошон, Рики, за тебе Шошон само.[DOUBLEPOST=1489518399][/DOUBLEPOST]...каква маскирна шема шараш по фаца кога одиш да дивееш у сред Европа???? лозинге, каки или чејен???
Тоа не бива. Џабе муабет. После вакви потези повлечени, вакви зборови кажани попрво срби и хрвати ќе се помират отколку ние меѓусебно.Знаеш и едната и другата страна генерално земено се за никаде.
Да си Албанец во денешно време. Ако ништо друго барем ќе можеш секој ден да ги подбуцнуваш слепците изјавувајќи што ти душа сака: "ДПМНЕ прифатија се освен СЈО", "СДСМ прифати двојазични банкноти и униформи", "Законот за албански јазик е договорена работа", "На Аљи го бољи душата и уште му солзи чворот од тоа што нашол коски во дворот", "Криминалците мора да платат"...
Да си седнеш настрана, да си го накривиш кечето и да си пукнеш од смеење, дури будалетинките со години се тепаат и мразат едни со други како најголеми душмани.
Ако беа СДСМ и ДПМНЕ браќа цело село сложно ќе им ги е*еше жените дури овие се решаваат меѓу себе. Во нивната сопствена куќа.
шу прајме сеа со 3000те терористи на Ефтоф, без прецедникПретседателот морам да признаам прав патриот. Во кризна состојба, кај што се повикува на армијата, реши да си ја здува за Азербејџан. А немаме претседател на Собрание што фактички е негова замена во случај на несреќа.
prileocani ili bitolcani se ovie
еден без врски што завршил основно немаат на протестиве да им направи проверка
А дека има муабет дека низ кафаниве кружело клипче со сателитски снимки како ги снимале тие што проаѓаат на граница ))шу прајме сеа со 3000те терористи на Ефтоф, без прецедник
A od kade znaesh ti zoshto otpatuval vo Azerbeidzhan??? I kako tvdish deka ja "zduval" a poim nemash od diplomatija, geopolitika, ...Najverojatno odi da se sretne so Putin, ili negovi poverenici, , da vidi kolku specijalci ke pratat vo Makedonija da se tepaat so balkanskive Iliro-RambovciПретседателот морам да признаам прав патриот. Во кризна состојба, кај што се повикува на армијата, реши да си ја здува за Азербејџан. А немаме претседател на Собрание што фактички е негова замена во случај на несреќа.
Vse budet horoso....A od kade znaesh ti zoshto otpatuval vo Azerbeidzhan??? I kako tvdish deka ja "zduval" a poim nemash od diplomatija, geopolitika, ...Najverojatno odi da se sretne so Putin, ili negovi poverenici, , da vidi kolku specijalci ke pratat vo Makedonija da se tepaat so balkanskive Iliro-Rambovci
Во Македонија тешко да најдеш прави националисти. Од друга страна обичниот народ нема интерес да се тепа и закрвува меѓу себе бидејќи на сите им е јасно дека борбата е за тоа кој да им ја јаде маката. Но нема излез, нема друга моќна страна во приказнава која ќе расипе работата (НАШИТЕ БОГАТАШИ И ИНТЕЛИГЕНЦИЈА СЕ ПИЧКИ), па изборот секогаш мора да се сведува на моменталната проценка кое е помалото зло. Се што се случува е инспирирано и оркестрирано од корумпираните партиските елити на двете партии заедно со нивната неписмена, примитивна, имбецилна и мрзлива клиентела желна да се докопа макар до 15 илјадарки месечно за "клати врата, земај плата и објави слика на фејсбук".Шошон, Рики, за тебе Шошон само.[DOUBLEPOST=1489518399][/DOUBLEPOST]
Тоа не бива. Џабе муабет. После вакви потези повлечени, вакви зборови кажани попрво срби и хрвати ќе се помират отколку ние меѓусебно.
И добар дел од овој народ што се јача со наводен патриотизам има продавано имот на албанци или примила мито, биле корумпирани од нив, па после некоја друга партија му е крива и некој друг нешто продал. Коренот на целото зло е корупцијата по сите нивоа и затоа тврдам дека е апсурдно да се зборува овде за патриотизам - ова е национализам во најлоша форма.
A od kade znaesh ti zoshto otpatuval vo Azerbeidzhan??? I kako tvdish deka ja "zduval" a poim nemash od diplomatija, geopolitika, ...Najverojatno odi da se sretne so Putin, ili negovi poverenici, , da vidi kolku specijalci ke pratat vo Makedonija da se tepaat so balkanskive Iliro-Rambovci
Tak normaljno...Vse budet horoso....
Sent from my MI 5s using Tapatalk