Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи колку планираш да престојуваш таму ја поминав граница со истечен пасош и се вратив назад со истиот ама бев само на еден ден таму :)
Имаш еден куп веб сајтови кои го овозможуваат истото го копираш линкот конвертираш во кој формат ти треба и симнуваш ја ја користам клипконвертор најчесто.
instaliraj firefox. potoa odi vo plugins (add-ons), i pobaraj 'youtube download'....ima mnogu takvi. instaliraj nekolku i vidi koj ti pravi najgolem merak.

Prasanje do ohrigjani:

Ima uste karting vo Ohrid kade sto imase porano, vo blizina na benzinskata kaj biljanini izvori?

Каде можам да најдам или во која спортска продавница Kappa тренерки у спорт вижн немит и во спорт м

Каде може да се најде добар избор на машки маици/блузи по кратки кои се од оние растегливите со ликра/еластин, да се пријатен материјал за носење и околу рацете/ракавите да бидат постегнати како со ластик?:)

Некој местач на раце по Скопјево?

Каде може да се најде линк од тој јутјуб даунлодерот?
За да можам да симнам некои видеа од јут јуб, ако може некој да сподели упатство.

Најпросто:

pwnYouTube-screenshot.webp

Kade mozam da najdam digalki za kola (krokodil digalki) vi blagodaram odnapred! I dali ima nekoja edna prodavnica sto prodava alati i takva avto oprema? Blagodaram mnogu!

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

instaliraj firefox. potoa odi vo plugins (add-ons), i pobaraj 'youtube download'....ima mnogu takvi. instaliraj nekolku i vidi koj ti pravi najgolem merak.

Направив како што имап напишано.
И се инсталираше јутјуб даунлодерот.
Симнав две видео од јут јуб на компјутер.
Сега пак едното видео има и слика и тон, а второто видео има тон а нема слика.
И тоа видеото кое што нема слика е со поголем квалитет симнато ХД 720 П, а тоа што има и слика и тон е со послаб квалитет 320 П, ваљда пиксели се тоа.

Има ли некое чаре да има слика и ова видеото кое што нема слика? Или е сепак такво видеото поставено на јут јуб.

ПС: се работи за една емисија од Телма телевизија од Телма амбуланта, да не помисли некој секакви работи.

292382063c0d3cbd9eab34c1acc40b726ce01ad57cf6ef16bf8efbc49c51a5e67c64d392.jpg

Каде на најдам ваква маица

Каде можам да најдам во Скопје куфер асален и со океј цена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom