- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
Januari/2016 intervju, 6 meseci na finalna, ova e rekord na finalna. Ima uste kako mene mislam deka ima zastoj, ne znam zosto.Koga bese na intervju?
Januari/2016 intervju, 6 meseci na finalna, ova e rekord na finalna. Ima uste kako mene mislam deka ima zastoj, ne znam zosto.Koga bese na intervju?
Сега го прашав мојот посредник, рече дека постапките треба да продолжат после 26.03.2017, после формирање на новата владаJanuari/2016 intervju, 6 meseci na finalna, ova e rekord na finalna. Ima uste kako mene mislam deka ima zastoj, ne znam zosto.
Па не верувам дека така ќе биде зашто од тогаш кога почнав процедура (јули 2015) нештата беа прилично средени кај Бугарите, беше воспоставен некаков ред кој порано го немаше и досега се‘ си оди како што треба а ово застој сеа е сигурно заради изборите@HammerOfThor aj da se nadevame deka e taka,. belkim nema da sme kako 2014 i 2013 godina.
Она кога со 300 km/h одиш во бетонски ѕид.https://www.theguardian.com/politics/2017/mar/13/brexit-vote-article-50-eu-citizens-rights-lords-mps
Eve sho bilo odluceno vo UK denes. Stanuva zustro nema zbor.
Tie so sakaat da begaat za UK da razmislat dva pati.
Kakva sprotistavenost za razlika od MK.se znae za vmro.bg karakacanov, tie se borat da ima pasosi za nas
Jas sum 866*/2015 intervju 02 februari,ajde ako ima nekoja promena kaj vas da me informirate ?Јас бев на интервју 26-ти јануари 2016, број 83**/2015 многу одамна чекам на финална. Во иста ситуација сме, ќе чекаме да огрее сонце по изборите веројатно!
и ние чекамеKakva sprotistavenost za razlika od MK.
Ova VMRO vo Bugarija e toa sto go sakam navistina!!!
Glasajte za Vmro,zatoa sto kolku poveke oni dobijat tolku podobro e za nas sto cekame pasosi[DOUBLEPOST=1489445213][/DOUBLEPOST]
Jas sum 866*/2015 intervju 02 februari,ajde ako ima nekoja promena kaj vas da me informirate ?
Na finalna od 24 septemvri 2016, i seuste sum,Интервју бев 24-ти јануари 2016 ... број 82**/2015 , на финална сум од октомври(значи веќе 6ти месец)...некој тука во близина со временскиот период со мене да му е излегол или ќе чекаме после изборите да огрее сонце![]()
Она кога со 300 km/h одиш во бетонски ѕид.
Не се нормални, не. Нека им, од секогаш биле надмени над сите други Европејци, па богами и цел свет. Ќе им се врати како бумеранг.
ОК, од англиските јазични во ЕУ - Ирска, Малта...во Шведска и Холандија исто може да се помине со само англиски. Само не со германски, аман.![]()
Да.Дома имам оригинални Удостоверенија за блгарски произход. И случајно гледајќи ги приметив дека не се исти, односно дека на едната пишува - Да послужи пред: Разрешаване на продолжително пребиваване СДВР, Додека на вториот произход пишува Да пролужи пред: Разрешаване на постојано пребиваване СДВР. Дали Освен овие 2 даваат и трет оригинал произход на кој пишува „ Министерство на правос'дието за придобиване на б'лгарско гражданство“ или не? Фала ви![]()
Epa neka si gi pribiraat samo pakistancite i indijcite, tie im se poarni. Nie od Evropa ne sme im dobro obrazovani i pravoslani ne im cinime. Aj da ne pisam nesto poloso...https://www.theguardian.com/politics/2017/mar/13/brexit-vote-article-50-eu-citizens-rights-lords-mps
Eve sho bilo odluceno vo UK denes. Stanuva zustro nema zbor.
Tie so sakaat da begaat za UK da razmislat dva pati.
Па, да...генерално. Не се толку тврди во однос на јазикот, за разлика од други држави. Англискиот им е скоро па мајчин јазик. Секако, со тек на време ќе си го научиш и шведскиот, но не е толку страшно како во некои други земји (на пример Франција).Во Шведска само со Англиски..?
DirektnoA odese preku ambasada ili direktno ?