Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
Ете ја програмата види ја. Ништо од платформата нема во неа.
Сериозно уште им објаснуваш дека мора уставот да се менува, ако сакаат во целост да ја применат платформата! И да ја исфрли со целост Заев, тие ќе продолжат да протестираат со смешни изговори. Целта на Бетмен ала вмро ала Никола е власта. Сега како можеш на некому да му докажеш нешто што не можеш да му докажеш!? Јас пробав, видов дека не ми иде и се повлеков.
Башка испадна како што пишувавме 10-тина страни наназад. Во текот на преговорите, за интересот за власт, многу нешта паднаа во вода. Јазикот беше една клучна точка за која сите страни се залагаа и инсистираа на тоа. Сето останато беше фрлено во сенка, но се остави простор да се дискутира за кадровските решенија. Сега јас не гладам што им смета, кога веќе беа донесени 2 закони со 2008 г. и 2011 г. Башка и овој ќе се однесува на таа процентуална рамка од 20%, само со унапредени ингеренции и поволности околу употребата на јазиците.
пи.ес. Колку пари лапна оној кој правеше кампања против А1? (така и почна анти-телото или анти-феноменот во Македонија да функционира)- “Јас не сум А1, јас плаќам данок!“. Сега Бетмен или го чека таква награда или го чека пештера. Трето нема.