Де бе кажи сега, нестрплив сум....Почекајте малце го гледаат. Изгледа стварно на Телма не го имаат дадено целото.
нммм..значи оваа хиената у зајачка кожа шипарскиот Мајн Кампф на еди рама сеа го продава ко програма на квислиншката влада..???Платформата сигурно не. Ако денес си го слушал кажа дека нема платформа туку има програма и оваа е таа.
Нормално дека го оправдувам Фрчко. Тоа би го направил секој оној кој е запознаен со ситуацијата. Каракамишева ти е смешка од професор. Би излегла со став дека денес е направен притисок врз бошњачката заедница, што би немало никаква врска. Тоа се очекува од неа, како извикан “независен“ стручњак за се’. Таа секогаш дава изјави, колку само да се каже, и не дава правна поткрепа за истото. Од друга страна имаш еден Шкариќ кој ја јаде за доручек на секој чекор. Срамно е за таа професија, таа жена да се нарекува професор. Срамно.зошто правоцирал Алпинистот ако кажал дека кризата мора да престане ???
Зошто МВР не ги уапси рекетарите кој крвнички го претепаа ??
АЛО !!, го правдаш Фрчко, а забораваш дека на Каракамишева и упаѓаа на час и ја прекинуваа наставата со правокации???...
тотално си партиски задоен и слеп, пристрасен до коска...
А обебедување на сдсм на улица им конфискува на новинарите камерите зошто го снимиле џипот на Канвас паркиран пред Бихачка.. не сликале приватен живот туку џип на озлогласена платеничка организација забранета во Србија..
што да дискутираме ако нема реалност... ајде одговори зошто нема кривична за бодигардот на Заев, а дури во почеток Заев и го одстрани од обезбедувањето, ама пак после ја свртеа работата ???
Оти лош момент. Цело време се повикуваш на нашите пријатели од запад. Овој се збуни нешто или што е работата? Мене поприлично свесен ми изгледа.Да, тоа беше лош момент.
Ете ја програмата види ја. Ништо од платформата нема во неа.ова сам си се убедуваш или што е работата?
Може како не.Што беше тоа во 1:30 ? некако не ми се слушна, може транскрипт ?
.ахам , со процентиве работиш ко пацер , да си одиш да си ги бараш парите назад од учителот кој те учел математика...95% проценти ја отфрли. Само има отстапки околу јазикот во одредени општини.
Гарант се збунил, не е можно, де постирај го видеото да го видиме.....[DOUBLEPOST=1489188260][/DOUBLEPOST]Може како не.
Новинарот го прашува германскиот специјален пратеник дали гледа нешто лошо во албанската платформа , а овој ни пет ни шест онака во германски стил вика Најн.
Абе остај ти зајо, глеј дуи што вика, они си остануваат секогаш доследни кога е во прашање албанската кауза:Ете ја програмата види ја. Ништо од платформата нема во неа.
Правилно ќе беше да одбие да ја коментира. Иако никаде не кажа дека ја подржуваат или сметаат дека треба да се имплементира, тоа пробува да се наметне како мнение.Оти лош момент. Цело време се повикуваш на нашите пријатели од запад. Овој се збуни нешто или што е работата? Мене поприлично свесен ми изгледа.
Да има говорна мана човекот, одвреме на време вика „најн“.Правилно ќе беше да одбие да ја коментира. Иако никаде не кажа дека ја подржуваат или сметаат дека треба да се имплементира, тоа пробува да се наметне како мнение.
Па Најн значи девет, значи девет проблеми има со платформата.Да има говорна мана човекот, одвреме на време вика „најн“.
Дојде повик од странство. Слабо некако пратиш вести а ?
Или на Телма и 24 Вести не го дадоја целото интервју. Да не го сечеја , лепеја и монтираја?
Не бе сериозно, на Телма не го објавија ова или стварно се правите на удрени ?
Не бе не вика најн, јанлаш сум. НОУ вика.[DOUBLEPOST=1489188738][/DOUBLEPOST]Да, тоа беше лош момент.
Не ти е срам бе тебе толкаво магаре да лажиш, НОУ вика, а не НАЈН.Може како не.
Новинарот го прашува германскиот специјален пратеник дали гледа нешто лошо во албанската платформа , а овој ни пет ни шест онака во германски стил вика Најн.
Фејк њус а? Бугарски воз а?@мкд владе шири лажни вести и прави лажни акаунти што гласаат на анкетава.