Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.997
Кире ја уредува фб страната или некој друг? Имаше порано вакви случаи со други спортисти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кире ја уредува фб страната или некој друг? Имаше порано вакви случаи со други спортисти.
Еве ти ја и прочитај ја внимателно.Остави овие црпнати што ти продаваат муда за бубрези.Сне го штителе криминалот.Добро, што пишува во таа платформа ќе видиме ли некогаш? Или пак јас нешто не сум во тек со настаните, ја имаат ли некаде изјавено целата платформа со сите нивни барања?
Иначе се согласувам со претходните коментари за анкетата да биде јавна, баш ме интересира на кого не му смета двојазичност.
Ok da eden od najdobrite rakometari e shto nekad igrale, nikoj ne go negira toa.Што знае Кире бе најдобриот ракометар во историјата па да биде загрижен,сигурно така пишал за да го спаси Груевски "од затвор"![]()
а што праиме со бегалците кој диво влегуваат од Грција во РМ, па имаше орда мигранти што влезе преку реката, помогнати од соросоиди... не е тоа така како што кажуваш, кога ќе начукаат тука од ЕУ 100.000 со реадмисија ќе те прашам дали ќе ги вратиме во Грција...Во минатите години извршена е реадмисија на бегалзи од РМ во Грција. Еве ти една вест која го потврдува ова. Ме мрзи да барам уште.
тие не постојат во ни една евиденција и комотно може да се стрелаат и закопаата што праиме со бегалците кој диво влегуваат од Грција во РМ, па имаше орда мигранти што влезе преку реката, помогнати од соросоиди...
Ова во затвор во наводници ми е малку чудно. Мислиш дека не треба Грујо да оди во затвор?Што знае Кире бе најдобриот ракометар во историјата па да биде загрижен,сигурно така пишал за да го спаси Груевски "од затвор"![]()
..не , Свеучилиште Загреб, данаш.... дер Хохеншуле Улм
Бардовци...
владе инфаркт ќе го спука. Ќе му го упропастиш сексуалниот живот. Глеј колку ретко пишува пошо му се зафатени рацете со анкетава.@Нuкола Сакам да ви уочам пропуст во анкетата, на прашањето
Сеедно ми е
Не е јасно дефинирано за што е Сеедно, дали ни е сеедно за целосната платформа.
Сеедно е затоа што е во склоп на уставот.
Или Сеедно ми е затоа што на никој начин не влијае врз откривањето на криминалите.
Мислам дека последната опција е нај соодветна.
Согласно со тоа мислам дека треба да биде редефинирана и променета анкетата и истата рестартирана.
Благодарам на разбирањето.
Богдан се вади сеа: Шефе, овој стана прв, не бев ја. Не ме маај молим те. Плиз.
Не е аплоадирано уште ама не се прави и ти како Жорж и Превара, попаметен си каде каде. Нели гледаш дека го фаќа за рака Бетмен за да не се пали како трактор по удолница?
Тоа дека ти е сеедно за платформата, а ја имало, а ја немало баш те боле, нема врска платформата со криминалите.Сеедно ми е
Навистина дискутабилно прашањеМислиш дека не треба Грујо да оди во затвор?
Мислам дека само така би била коректна анкетата[DOUBLEPOST=1488907483][/DOUBLEPOST]владе инфаркт ќе го спука. Ќе му го упропастиш сексуалниот живот. Глеј колку ретко пишува пошо му се зафатени рацете со анкетава.
Видете вака, секое прашање треба да биде јасно дефинирано, Сеедно ми е, ама за што ми е се едно ?Тоа дека ти е сеедно за платформата, а ја имало, а ја немало баш те боле, нема врска платформата со криминалите.
Навистина дискутабилно прашање![]()