@мкд владе смири се војводо, знаеме дека си краток фитиљ и се палиш кога нема да ти пројдат ефтините конструкции, ама сам си крив за тоа - толку те бива.
Еве ќе ти дообјаснам:
На 29-ти јануари 2017 истекуваше последниот ден од рокот за составување на влада на твојот шеф со поранешниот шеф на учк. Сите се сеќаваме како ѕиркаше преку завеса како накитена невеста пред сватови, со прифатена и потпишана платформа и договор за се' со учк, освен еден „ситен детаљ“ наречен СЈО. Е кога пропадна тој брак, а твоето „ценето“ „мислење“ не беше побарано ни преку анкета, ни преку реферндум во деновите од 7-ми до 29-ти јануари, туку беше примено како фалус во име на цел македонски народ, сега треба да се исперат тие говна. На улици тоа се обидуваат да го напраат пешованон дамовски и сељандурата бетмен. Е ти, мало исфрустрирано човече го праиш тоа овде - переш говна на форумов, со „анкети“ и со малоумни постови. Ги переш говната што цел македонски народ ги изеде у ваше име, ама не се тргаат бе - не иде тоа така ти како што го замишљаш. Ти би да е краен исход од анкетата некој твој закључок дека само сдс ја прифатил, сдс е сорос, сдс е предавник, смрт за сдс и само тоа ти е у главата. Мене лично за сдс ме заболе. Иам за нив полошо мислење од тебе, ама тој предавникот што се крие позади ликови од твојот ков имам најлошо мислење.
Да ти ги барам постовите од деновите околу Божиќ, кога мантраш околу тоа како било природно на партијата со најмногу гласови да и се дава да си игра к***т со државава, дека било природно победници да коалицираат, а нигде збор не кажуваш за платформата, нејзината штетност и дали ние на форумов имаме некоја опција да гласаме „за или против“?
Треба едно детско катче да има форумов „Кајгана кидс“ и таму да лажеш мали деца - со голема веројатност и тоа да биде очајно провидно и неуспешно.
Со среќа нека ти е анкетата. Отвори им акаунти на сите соселани и „удри по предавниците“. Со брутус чилиманов сте најмизерна форумска појава која ми предизвикува повраќање. Ем глумите патриоти, ем така лошо и провидно глумите и сценирате некои дискусии и анкетава сега - од сега ќе ве препорачувам на луѓе што имаат запек, да бараат ваши постови на форумов за да ги протера.