Џејк за секоја улога по дифолт треба да има номинација.Што се однесува на тоа дека Гиленхал не освои ни една единствена номинација на било кои награди за улогата во Demolition е скандалозно и еднакво на богохулие.
Што се однесува на тоа дека Гиленхал не освои ни една единствена номинација на било кои награди за улогата во Demolition е скандалозно и еднакво на богохулие.
Nz zosto no vo Demolition stvarno mnogu me potsekase na Igor Durlovski, lol kako braka da se, iako Demolition kako film ne mi legna mnogu, nekako glup mi bese plotot, i ne veruvam nekoj irl da se odnesuva taka koga ke mu umre zena mu kolku i da ne ja sakaЏејк за секоја улога по дифолт треба да има номинација.
После Demolition, иако не ми беше лош филмот, одбивам да гледам филмови со Џејк.Nz zosto no vo Demolition stvarno mnogu me potsekase na Igor Durlovski, lol kako braka da se, iako Demolition kako film ne mi legna mnogu, nekako glup mi bese plotot, i ne veruvam nekoj irl da se odnesuva taka koga ke mu umre zena mu kolku i da ne ja saka
Непопуларни филмски мислења is that way >>>После Demolition, иако не ми беше лош филмот, одбивам да гледам филмови со Џејк.
Спалете ме на клада, не го можам. Едноставно после тој филм, иам многу тапа чувство за актерот.
И јас слично се осеќав, ама го засакав после Brokeback Mountain.После Demolition, иако не ми беше лош филмот, одбивам да гледам филмови со Џејк.
Спалете ме на клада, не го можам. Едноставно после тој филм, иам многу тапа чувство за актерот.
Да, одамна. Имам гледано филмови со него пред Демолишн, немав лошо мислење за него, немам ни сега, супер талентиран. Само сега си го поврзувам со филмов, а филмот ми даде многу глупо депресивно чувство, па затоа и може го одбегнувам сега. Не знам како поинаку да објаснам, ваљда е глупо, но тоа е.И јас слично се осеќав, ама го засакав после Brokeback Mountain.
Си го гледала?