Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Стварно овој Дамовски нешто не е со сите, наводно нешто загрижен патриот се клешти како наудрен на 30 секунди.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.173
Поени од реакции
16.304
Е така дај за криминал да збориме. Да, криминали се и двата случаи, зошто Заев не е во затвор сеуште?
И уште нешто, случаиве со тендериве криминал се?
кој тендери, од општина Струмица ?

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Aj vaka edno prasanje za vas prodadenite isprani tikvi... slucajot potkup e kriminal ili ne e? slucajot global e kriminal ili ne e?
По две години и осум месеци, Управниот и Врховниот суд донеле пресуди со кои се потврдува законитоста на постапката за изградба на трговскиот центар „Глобал“ во Струмица. „Со овие две судски пресуди се докажа дека изградбата на ’Глобал’ е чиста како солза“ . Основниот суд во Струмица и Апелациониот суд во Штип исто така потврдиле дека нема ниту еден криминален потег во случајот „Глобал“.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Кoј Пaциенти кoментирaт нa темaтa .

Ќе се менвaлo знaме, устaв, грб,химнa .... Алo бе дaли сте нoрмaлни шo пишите.

Кaкo првo:

Без Референдум не мoжи дa се мени ни Име ни Грб ни Знaме ни Химнa ни ништo шo е нaдвoр oд устaв.

Кaкo Втoрo:

Сo вaкви ненoрмaлни пoлитичaри сме нa рaб нa Интрa Ентички судир вo кoј пoлитичaрите ќе се дoгoвaрaт вo Хoтел Мериoт или Алексaндaр Пaлaс a вo меѓувреме нa пaузите ќе си ги лaдaт нa џaкузи , дури вие сo две пo 100 денaри вo џеб ќе јa брaните држaвaтa oд федерaлизaцијaтa.

Кaкo Третo: Некoј ќе гo пaпa , или Пинoче или oвaј oд Муртинo , a мене реaлнo ме бoли левoтo прсте зa двaтa, oти јaс кaкo шo не пoстoјaм зa нив и тие не пoстoјaт зa мене. Шo е дo мене сите Бандити шo гo ебaвaт oвaј нaрoд 26 гoдини требa дa скaпaт вo зaтвoр oти ни ебaјa 26 гoдини oд живoтoт вo oвa Скaпaницa oд Држaвa .
А вие шo сте спремни дa се тепaте зa нив , јaс дa сум кaкo вaс уште oд вечер двoбoј ќе дoгoвoрaм oдете испoтепaјтеј се меѓу себе , јер зa бизнис се рaбoти , пoлни се кo брoд.

п.с. А ПАРИТЕ КАЈ СЕ ???

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Ахмети: Неопходно е што побрзо да се формира Влада - украинското сценарио не е далеку

Член од
25 мај 2016
Мислења
419
Поени од реакции
663
Па што ќе му даде Заев на Аљи за да направи коалиција со него а не со Пастирот ??
Па според ДУИ, коалиција со грујо нема поради СЈО. А што ќе му даде Заев, не знам. Нема мандат човекот а да преговара за Влада. Доби тој потписи за да добие мандат а за коалиција мислам дека беше јасен Заев, нема сеуште.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.173
Поени од реакции
16.304
Од последните случаи на Сјо. Тендерите за кои е осомничена Бетка, Кочан итн...
за случаите со министерствата за култура не беше ни баран притвор... таму и нема докази за штета или стекнување имот ... а ова со Кочан е ново...

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Издркотино, не ќути како пичка под кошула, се да ти ебам, дебил еден. Те чекам да го цитираш членот од Уставот кој му дава право на претседателот да поставува услови за давање на мандатот.
Tuzi go, so ime i prezime koj si. Da znaeme koi se predavnickite goveda.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Tuzi go, so ime i prezime koj si. Da znaeme koi se predavnickite goveda.
И ти не си поарен, те прашав дали има криминал во случаите што ги почна Сјо?
за случаите со министерствата за култура не беше ни баран притвор... таму и нема докази за штета или стекнување имот ... а ова со Кочан е ново...
Значи нема криминал добро. А другите случаи? И тие се чисти?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom