Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Три минути даде само продолжение а само оној прекин со Бејл беше три минути. Башка што имаше шест гола постигнато. Башка што свирна крај точно кога истекоа трите минути а две минути Лас Палмас ги потрошија на прекини. Оди најди му го крајот.

+5 измени у второ полувреме :D

Иначе на страна што дечките од ЛасПалмас не заслужија да изгубат, ама на Мората 2риот и 3тиот поништен гол беа регуларни. гомна да јаде судијата.
Колку повеќе да ми е криво што паднав на 7+ за 4 бона

говнарот пике и за оваа утакмица нека прави паралели со нивната за тоа како судел судијата

Ја уште го чекам @zmej gorjanin да се произнесе како нашиот иден лидер од Велс што максимумот го дава секој натпревар за Реал Мадрид успеа да ја продаде утакмицата, а педерастичниот, мртвиот, истошениот Роналдо успеа да даде два гола и да не врати целосно во игра?

Од кога влезе Бензема игравме со уште еден играч мање, штета што не ни даде можност судијава да ја вртиме пак , ќе беше епик

Како што го седна Бензема на клупа (се надевам дека и во следните неколку натпревари ќе стартува Мората), мислам дека е време да го седне и Навас на клупа. Човекот последниве неколку натпревари се губи, мислам дека многу подобро можеше да изреагира за првиот и за третиот гол.

Жално е што лошата форма во последниов месец ни се должи поради дефанзивата. Три натпревари по ред ги играме лошо поради лошата одбрана и отпосле нападот треба да надокнадува. Со Валенсија се случи да го изгубиме натпреварот за 10 минути (поради Варан), истото се случи и со Виљареал, примивме два гола за 5 минути (сепак тука успеавме да го свртиме натпреварот), истото се случи и денес со Лас Палмас, црвен картон и пенал во рок од 10-15 минути и скоро изгубен натпревар.

За ова го кривам малце и Зидан, мора да ја подобри и да го покрене нивото во дефанзивата и подобро да ја спрема и мотивира екипата, зашто пристапот кој го имавме во последните 3 натпревари е на ранг на третокласна екипа.

Највеќе плаши тоа што од километар им се гледа дека се преморени

Ја уште го чекам @zmej gorjanin да се произнесе како нашиот иден лидер од Велс што максимумот го дава секој натпревар за Реал Мадрид успеа да ја продаде утакмицата, а педерастичниот, мртвиот, истошениот Роналдо успеа да даде два гола и да не врати целосно во игра?
Каде ја го величам лидерот од Велс секоја утакмица? Апсолутно глуп потег, после тоа ја исклучив. За разлика од вас на кои Роналдо ви е све, па и повеќе од клубот, мене Бејл не ми е. Тоа што ми се свиѓа ко играч е друга работа. Искрено и криво ми е што израмниле, тотално несериозен пристап. Толку статична и мрзлива игра во одбраната, и толкава еднодимензионалност во нападот немам видено.

Каде ја го величам лидерот од Велс секоја утакмица? Апсолутно глуп потег, после тоа ја исклучив. За разлика од вас на кои Роналдо ви е све, па и повеќе од клубот, мене Бејл не ми е. Тоа што ми се свиѓа ко играч е друга работа. Искрено и криво ми е што израмниле, тотално несериозен пристап. Толку статична и мрзлива игра во одбраната, и толкава еднодимензионалност во нападот немам видено.
Па ти си тој што збореше тука како Реал треба што е можно побрзо да се отараси од Роналдо зашто не сме зависеле од него бидејќи сме го имале Бејл во екипа кој поради Роналдо не можел да се наметне како лидер во екипата. Каде беше тој ТВОЈ лидер денеска? Има уште многу кришки леб да јаде за да го достигне нивото на Роналдо.

ЛШ да си лапнеме и у Скопје да си ги глеаме годинава и ништо друго не треба... ама ептен за инат би играл Примера да се освои ја да сум, пошто мн вмровско однесување имаат барса, а не се они први само плачат и вршат притисок. На ништо не личи тоа , ама шта чеш...

Па ти си тој што збореше тука како Реал треба што е можно побрзо да се отараси од Роналдо зашто не сме зависеле од него бидејќи сме го имале Бејл во екипа кој поради Роналдо не можел да се наметне како лидер во екипата. Каде беше тој ТВОЈ лидер денеска? Има уште многу кришки леб да јаде за да го достигне нивото на Роналдо.
Колку титули и утакмици има шитнато Роналдо знаеш ли? Знаеш ли што све му е дозволувано? И треба да си иде. Не за да Бејл стане лидер, пошто Бејл не е лидер по природа, туку работник. Не мора нова ѕвезда и лидер да се носи, туку бар некој што ќе креира игра и шанси, толку, моментално освен Иско еден креативец неаме. Кај беше лидерот прво полувреме, кај беше прошла текма со Виљареал, кај беше и второ полувреме? Ќе го чекаме еден пробив у 10 текми да му успее, тоа што греши пасови и не знае да набаци и ги мава цигли у 16 ник, што се фрла ко пиче кога не може дуел да издржи, не може да дотрча? Уште 100 години нека игра и нека ви биде легенда со 0 титули.

Колку титули и утакмици има шитнато Роналдо знаеш ли? Знаеш ли што све му е дозволувано? И треба да си иде. Не за да Бејл стане лидер, пошто Бејл не е лидер по природа, туку работник. Не мора нова ѕвезда и лидер да се носи, туку бар некој што ќе креира игра и шанси, толку, моментално освен Иско еден креативец неаме. Кај беше лидерот прво полувреме, кај беше прошла текма со Виљареал, кај беше и второ полувреме? Ќе го чекаме еден пробив у 10 текми да му успее, тоа што греши пасови и не знае да набаци и ги мава цигли у 16 ник, што се фрла ко пиче кога не може дуел да издржи, не може да дотрча? Уште 100 години нека игра и нека ви биде легенда со 0 титули.
Aj vaka sega 2011 copa del rey finale barca real 100 i nekoja min vanseriski gol so glava ako se sejcavas direktna titula, 2012 la liga na camp nou 74 min gol posle asistencija na özil klucna utakmica za titulata, 2014 god liga na shampioni 17 golovi jest da ne bese vlijatelen vo finaleto ama bez nego nemase da ima finale, 2016 god WOLVSBURG isto bez nego nemase da ima finale i 2016 klupsko svetsko finale HET TRICK za presvrt direktna titula.Da ne zborime za toa sto e ziva legenda so prosek povece od gol po natprevar.
A za utakmicava stvarno treba da sme zadovolni kako izigraa vo vtoro poluvreme se gledase deka go davaat maksimumot so igrac pomalku a na sudijata.... aj ce ostam na Facebook da go raspnat.
WIN LOSE OR TIE MADRIDISTA TILL I DIE[DOUBLEPOST=1488410328][/DOUBLEPOST]Zaboraviv za super cupot 2012 da spomna vo dvata meca po eden gol taka da vo 90% od titulite koi gi imame od 2009 ima GOLEM udel CRISTIANO RONALDO.
Dobra noc.

Последно уредено:
Еве може вака, за делот титули. Секоја титула што ќе ми ја кажеш дека Роналдо директно влијаел за ние да ја изгубиме, ја дупло ќе ти набројам каде што Роналдо директно влијаел ние да ја освоиме, може така?

А за другиот дел, каде што ги омаловажуваш способностите на Реал? Присети се каков беше твојот драгоцен Бејл во втората сезона откако дојде во клубов. Дно дна! И тоа на возраст од 25 години. Истото што го збориш сега за Роналдо на 31 година, Бејл го правеше на 25 години. Не можеше да помине играч, не знаеше да даде точен пас, промашуваше зицери.

Те молам, не смееш да ги ставаш во иста реченица Роналдо и Бејл. Како што кажав, уште многу кришки леб треба да изеде Бејл за да дојде приближно до нивото на Роналдо. Моментално и со падната форма, и со 31 година е институција за Бејл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom